Коя е новата любимка на Борисов, Рая Назарян и как

...
Коя е новата любимка на Борисов, Рая Назарян и как
Коментари Харесай

Роди се нова политическа звезда – варненката Рая Назарян! 


Коя е новата фаворитка на Борисов, Рая Назарян и по какъв начин внезапно се появи с гръм и тропот на политическата сцена? По принцип такива „ появи “ в ГЕРБ не са инцидентни – спомняме си Славена Точева, с нейните рекордни преференции и безславното й прибиране в миманса подредено от Борисов. Ако върнем лентата обратно отиваме до Румяна Желева, препоръчана за еврокомисар, провалила се и прибрана във фризера.

Дали варненката Рая Назарян ще последва тяхната орис или ще остане близка до водача по-дълго време?

В обява на slava.bg от 2010 година за откриването на комплекс в Борово написа, че Рая Назарян е омъжена за предприемача Емил Арабаджиев, един от притежателите на фешън къща „ Денил “. С днешна дата Рая се представя като необвързана, с едно дете, което навежда на мисълта, че се е разделила с Арабаджиев. 

Тя е родена на 16 септември 1985 година във Варна, приключила е „ Право “ и от 2013 година е член на Софийската адвокатска гилдия. Работи в региона на облигационното, вещното, застрахователното, фамилното и наследствено право.

Според източници в ГЕРБ, Рая е протеже на Томислав Дончев, който дава старт на невероятната й партийна кариера. През втория си мандат като народен представител тя стана зам.председател на ПГ на ГЕРБ, а по-късно Борисов я избра, като част от преговорния екип с ПП/ДБ. По време на конференциите след пазарлъците с ПП/ДБ, Рая Назарян се държа решително и показва самочувствие, неприсъщо на преди малко проходил човек в политиката.  Анализатори си зададоха въпроса: На какво се дължи увереността на Назарян – на изключителна професионална подготовка или на фактор, чието мнение „ тежи “ пред Борисов?

Все още е мъчно да се каже на какво се дължи възходът на Рая Назарян – единствено времето ще покаже. Родната политическа сцена изобилства от примери на дами потвърдили себе си в политиката и такива докопали се до своите „ 15 минути популярност “.

От кои е Рая Назарян следва да разберем.

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР