Коя е най-стилната дама в британския кралски двор - Кейт

...
Коя е най-стилната дама в британския кралски двор - Кейт
Коментари Харесай

Промяната, която Кейт Мидълтън предприе

Коя е най-стилната дама в английския кралски двор - Кейт Мидълтън или Меган Маркъл, е мъчно да отговорим еднопосочно, тъй като всичко е въпрос и на персонално мнение.

Но в случай че следим деликатно метода, по който се облича брачната половинка на принц Уилям в последните месеци, евентуално сме забелязали известна разлика с преди.

Според кралски коментатори и фешън специалисти, Кейт Мидълтън прави съзнателна смяна в стила си . Тя е стигнала до извода, че методът й на обличане е станал много еднотипен и е време да излезе малко от зоната си на фешън комфорт, да провокира себе си.
 Снимка 433674

Така херцогинята на Кеймбридж ни изненада прелестно с бяла рокля с голи плещи и дълъг тоалет с много дълбока цепка, който разкри панорама към стройните й бедра. За появяването си на Уимбълдън Кейт също разчупи общоприетия си жанр и още веднъж удари десетката.

Тази смяна има и още един бонус за Мидълтън - дава й в допълнение самочувствие, а и я прави по-млада . Всяка дама има потребност от сходна смяна след раждането на три деца...
 Снимка 433664

Херцогинята не е сама в стилното предизвикателство, в което се е впуснала. Тя си има правилен съдружник в лицето на обичаната си стилистка Наташа Арчър, която се завърна на позицията си след отпуск по майчинство.
 Кейт Мидълтън, Мадона и по какъв начин една рокля провокира съпоставения
Какво е общото сред Кейт Мидълтън и Мадона

Архивите приказват

А по този начин нужната за Кейт смяна в стила й е донесла доста похвали за метода, по който наподобява.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР