Кой уби Виктория Погребват в петък журналистката Виктория Маринова Бившият

...
Кой уби Виктория Погребват в петък журналистката Виктория Маринова Бившият
Коментари Харесай

Цветанов: Съдът ще даде максимална присъда на Северин

Кой умъртви Виктория Погребват в петък журналистката Виктория Маринова Бившият брачен партньор на убитата Виктория: Искам да продължим... Изправят пред съда в Хановер килъра на Виктория Комшия на Северин с нова версия за убийството на Виктория

Имах апел - на втория ден след тази нервност и омаскаряването на българските институции. Не знам през днешния ден тези, които изговориха толкоз неистини, по какъв начин гледат служителите на реда, прокурорите. Службите работят доста професионално, за къси периоди координираха дейностите си. За часове беше локализирано и арестувано лицето. Това демонстрира, че методът е бил верен и щаденето на информация даде своя резултат. Това сподели водачът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов в утринния блок на Българска национална телевизия.

Ние нямаме пълномощия на територията на държавите-членки, тъкмо по тази причина е и съдействието в Европол. Добрата ни съгласуваност с немските служби е създавана през годините. Много са плануваните интервенции с сътрудниците ни от Европа. 2011 година имаше ликвидиране в Австрия и лицето остави ДНК материал. След това се откри, че този причинител на убийството е български жител. Тези координирани дейности са непрекъснато настоящи и се надграждат, разяснява още Цветанов.

Важното е, че причинителят е арестуван. Убеден съм, че българският съд ще даде оптимално висока и тежка присъда, с цел да може да има морално отмъщение. Много са мненията дали са нужни законодателни промени в тази посока. Към момента никой не е разговарял със Северин. Ще се наложи може би да се създадат и съответните експертизи, само че съм уверен, че обвинителният акт ще бъде импортиран във допустимо най-кратки периоди, сподели още той.

Почувствахме се омерзени от метода, по който беше атакувана страната ни. Сега се появи едно професионално хибридно атакуване. Съпругът на Виктория сподели, че митингите са се правили в поддръжка на проверяващите. Брифинг може да се даде с съответни данни, когато имаш задоволително обстоятелства, които няма да попречат на задържането на обвинения, добави Цветанов.

Имаше истини, които бяха казани, само че във подправената вест има доза истина и останалото са тълкования. Има лица, които се разискват за основен секретар. Докато няма координиране на процедурата, няма по какъв начин да разясняваме. Абсурдно е Светлозар Лазаров да се върне като общоприет секретар в Министерство на вътрешните работи. Това ще бъде неприятен знак към системата, която към този момент стартира своето стабилизиране, сподели още Цветанов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР