Кой уби Виктория Бившият съпруг на убитата Виктория: Искам да

...
Кой уби Виктория Бившият съпруг на убитата Виктория: Искам да
Коментари Харесай

Комшия на Северин с нова версия за убийството на Виктория

Кой умъртви Виктория Бившият брачен партньор на убитата Виктория: Искам да продължим... Изправят пред съда в Хановер килъра на Виктория Новина от последните минути! Убиецът на Вики е решил... Цветанов: Съдът ще даде оптималната присъда на Северин

Ромската махала в Русе, където живее Северин Красимиров, е съвсем празна тази заран. Хората всеобщо бягат, страхувайки се от разпра поради убийството на журналистката Виктория Маринова.

Живеещите там са избягали през нощта, а на мястото има полицейска патрулка, оповестява bTV.

Един от дребното останали в къщата си мъж изясни: „ Канят се да влизат в квартала ни и че ще пребият всички. Снощи телефоните бръмчаха, аз си махнах цялото семейство “. Той призна, че е въоръжен и подготвен да се отбранява.

„ Заради един урод не сме съгласни да пострадаме всички “, съобщи той. По думите му, от другия ромски квартал – „ Селеметя “, се пробват да трансферират напрежението към тях.

Според него Красимиров няма по какъв начин самичък да е направил убийството на Маринова.

„ Защо не споделят от „ Селеметя “ за БМВ-то, че е пристигнал да го вземе от тук. Той е 20 кила с мокри облекла. Това ликвидиране не е станало току-тъй. Не може той да е отишъл тъкмо там и да изнасилил по този начин свиреп момичето “, съобщи той. Според него, има и други забъркани в закононарушението, които са пристигнали да вземат Северин с въпросното БМВ.

„ Аз не дръзвам даже да изляза на центъра. Имам доста работа, а не дръзвам да изляза “, оплака се той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР