Кой стои зад контрапротеста, който утре (24 октомври), от 10:00

...
Кой стои зад контрапротеста, който утре (24 октомври), от 10:00
Коментари Харесай

Валери Симеонов поиска контрапротестът в негова подкрепа да не се провежда

Кой стои зад контрапротеста, който на следващия ден (24 октомври), от 10:00 часа пред Министерския съвет, ще поддържа вицепремиера Валери Симеонов? По негови лични думи в Министерския съвет уредници са Националното съдружие на търговците и превозвачите на горива, Национално съдружие „ Българска домашна ракия”, Национално обединяване на младите фермери в България, както и АИКБ, БСК и други работодатели. Симеонов, обаче, изиска този контрапротест да не се организира.
Оставка или не?
Какво да разясня, нямам доверие някой да е бил сюрпризиран, аз не бях сюрпризиран – по този начин Симеонов разяснява желанието на водача на „ Атака” Волен Сидеров вицепремиерът да се отдръпна. Да, държавното управление може да продължи да съществува, в случай че подам оставка. Но не мога да приема морални оценки от всевъзможни страни, добави още водачът на НФСБ.
С Бойко Борисов не съм приказвал, нито с някой различен, добави вицепремиерът. И дефинира митингът против него като " тюрлюгювеч ". Той сподели и, че " има много възбудени хора, пишат ми на SMS-и, обаждат ми се по телефона ".
Припомняме, че през днешния ден (23 октомври), от 14:30 би трябвало да има съдружен съвет, на който тематиката с оставката на Валери Симеонов да бъде разисквана. Самият той съобщи, че към 16-16:30 " ще има брифинг, в случай че решим да вършим и да ви поканим ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР