Кой ще води Левски срещу ЦСКА? Това е горещият въпрос

...
Кой ще води Левски срещу ЦСКА? Това е горещият въпрос
Коментари Харесай

Следващият треньор на Левски ще бъде чужденец

Кой ще води Левски против ЦСКА? Това е горещият въпрос за управлението на сините, откакто Станимир Стоилов хвърли оставка и разгласи, че напуща незабавно след съботната победа с 1:0 над Локо (София). Мъри си потегли несъгласен с метода на ръководство на клуба. Той сигурно ще бъде последван от Цанко Цветанов, който бе паралелно до него във всички тимове. Багажа от " Герена " си събира и кондиционния експерт Михайло Шейкероски.

" Наско Сираков би трябвало да бъде изчегъртан от историята на Левски "

Мнението е на заместник-председателят на Сдружение " Левски на левскарите "

Желанието на Стоилов бе те да останат в клуба, в случай че бъдат поканени, само че това няма да се случи. Дербито с ЦСКА чука на вратата. Сблъсъкът с " алените " е в ден след Великден - в понеделник, 17 април, от 17:30 часа на националния стадион. Затова и най-вероятно за този дуел ще останат трима от аситентите на Мъри - Тодор Симов, Димитър Телкийски и Божидар Митрев, който дава отговор за подготовката на вратарите. Първите двама работеха в школата на клуба и преди идването на Стоилов през септември 2021 година, напомня " Тема Спорт ".

Тримата млади наставници обаче не са дълготрайно решение. Шефовете към този момент са се насочили към задграничния пазар и към този момент отсяват претенденти за поста. Мажоритарният притежател Наско Сираков има контакти на пазара на някогашна Югославия. При последния си престой на " Герена " като състезателен шеф той докара сърбина Славиша Йоканович. А първият му задграничен експерт, само че към този момент като притежател, бе Славиша Стоянович - сърбин със словенски паспорт. Няма да е изненада обаче в случай че от " Герена " погледнат и към Испания.

Генералният спонсор на клуба, който е рекламодател и на Ла Лига, има нужните връзки. Очаква се още през днешния ден или на следващия ден, сините да имат изявен любимец за поста. Те обаче са се насочили към непознат експерт, тъй като българин на този стадий мъчно би се справил с взривоопасната конюнктура на " Георги Аспарухов ". Вариант бе и треньорът на Локо (Сф) Станислав Генчев, само че той остава в " Надежда " най-малко до края на сезона.
 Наско Сираков към този момент се движи с защита
Наско Сираков към този момент се движи с защита

Страхува се от " синята " любов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР