Кой ще бъде следващият Джеймс Бонд е един от въпросите,

...
Кой ще бъде следващият Джеймс Бонд е един от въпросите,
Коментари Харесай

Килиън Мърфи е новото име в списъка за следващия Джеймс Бонд

Кой ще бъде идващият Джеймс Бонд е един от въпросите, който изтезава почитателите на филмите за 007, откогато Даниел Крейг разгласи, че напуща франчайза. За ролята на именития разузнавач се спрягаха редица огромни имена от международната сцена, а някои даже спекулираха, че идващият Бонд ще е жена. Арън Тейлър-Джонсън и Хенри Кавил обаче се обрисуваха като любимци.


Но в този момент към тях се причислява различен кино колос. Става дума за Килиън Мърфи, звездата от новия филм " Опенхаймер ", който съвсем за една нощ утрои възможностите си да получи ролята на Джеймс Бонд.

Ако продуцентите се спрат на него, той ще бъде едвам вторият ирландец в ролята на шпионина след Пиърс Броснан.

По-рано се говореше, че за ролята се обмислят и Джейми Дорнан и Ейдън Търнър, както и британци от други елементи на острова като Идрис Елба, Том Харди, Реге Джийн Пейдж и доста други.

Говорител на ирландския букмейкър BoyleSports сподели пред Express, че е имало " детонация " на интереса към Килиан Мърфи.

„ Би било фантастично да забележим различен ирландец на мястото на известния разузнавач “, сподели той.

Въпреки че ползата е огромен, Мърфи има да извърви дълъг път до най-желаната роля в света, най-малко съгласно букмейкърите. По-големи шансове имат Джеймс Нортън, Папа Есиеду, Хенри Кавил и главният любимец Арън Тейлър Джонсън. /БГНЕС


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР