Кой от нас не би искал да живее до около

...
Кой от нас не би искал да живее до около
Коментари Харесай

Искате да живеете 100 години? Следвайте диетата на професор Федор Углов

Кой от нас не би желал да живее до към 100 години, да изпрати правнуци на учебно заведение или да види триумфите на колонизацията на прилежащи планети със личните си очи? Има такива щастливи хора, които съумяват да живеят до такава вековна възраст и даже по-дълго. Известният професор Федор Углов - един от щастливците, съумял да доживее 103 години, със здрави и явен разум.

Това е, което той предлага...

Диетата на Углов

И това е забавно - Дълголетниците имат гени бранители от заболявания - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to


Каква е тайната на дълголетието на професор Углов? Тези елементарни правила, които прецизно се съблюдават от известния доктор, му помогнаха резервира мощно здраве и избистрен разум до последните дни от живота си.
Висока физическа и психическа активност Пълен отвод от алкохол и тютюн Намаляване на храненето Строго съблюдаване на режима на работа и почивка 7-8 часа цялостен сън на ден Закаляване на организма


Всички тези наставления са елементарни и налични, само че главният акцент беше, несъмнено, върху храненето. Самият професор назовава диетата си " източна " и неуморно я предлага на всички! Все отново, спазвайки сходна диета, можете да загубите 3-5 кг и да почистите тялото си.

Диетата на доктор Углов е елементарно търпима, съвършено уравновесена и не изисква огромен брой калории. Сам Углов предлага да се яде по часовник, само че можете да адаптирате диетата към всеки обикновен ден. Така че, дано да стартираме.

9:00

Чаша черен чай или кафе с малко захар, само че не повече от 1 ч.л.

11:00

1 твърдо сварено яйце, а за десерт - 8 сушени слеве, авансово накиснати във вода.

14:00

Обяд - 200 грама варено месо от пиле, риба или нежно свинско, 100 г прясно или варено зеле (може да се размени с моркови) и 1 апетитен портокал.

17:00

30 гр твърдо нискомаслено сирене, ябълка или портокал още веднъж.

20:00

Последното хранене е чаша нискомаслено кисело мляко.

Това е всичко! Храната би трябвало да бъде извънредно елементарна и естествена. Самият Федор Григориевич предлага да се изправя от масата, постоянно да е гладен и да остане след хранене, нито да спи, нито да си почива.

Опитайте се да се придържате към подобен режим в продължение на към 10 дни и ще се почувствате доста по-здрави, а талията ще стане видимо по-слаба. Самият професор се придържал към строгото хранене през целия си живот и, апропо, той се възползвал единствено от него.

СЪВЕТ

Дори в случай че не сте християнин и в никакъв случай не сте постили в живота си, пробвайте от време на време да не пренебрегвате църковните обичаи. От време на време отказването от артикули от скотски генезис е същински подарък за тялото. Вие ще се почувствате здрави и пречистени, а този табиет ще ви разреши да обичате простата храна. Бъдете здрави!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР