Кой обича сутрините? Сигурно съществуват и такива хора, но са

...
Кой обича сутрините? Сигурно съществуват и такива хора, но са
Коментари Харесай

Как да се приготвим за работа само за 10 минути

Кой обича сутрините? Сигурно съществуват и такива хора, само че са рядка порода. Да се събудиш с усмивка, един час преди времето за ставане, да си вземеш на мира душ, да изпиеш кафето си на терасата, да направиш някое и друго упражнение, да прегледаш пресета… Ако не ви стига времето за нито едно от тези неща, няма ужасно. Не сте единствени.

Вижте по какъв начин бихте могли да ставате директно преди времето ви за излизане – тъкмо 10 минути. Когато се случи да се успите, не ви ли е чудно по какъв начин свършвате за негативно време съвсем същите неща, за които другояче не ви стига и един час? Е, правилно, че от време на време може да се наложи да донахлузите пуловера си на тичешком по стълбите или в колата, само че все пак…

Ако си желаете заветните осем часа сън, можете да превърнете препоръките по-долу в своя рутина. Когато разкажете на сътрудниците си, сигурно ще проявят интерес по какъв начин го постигате. От вас зависи дали да издадете тайната си.

Първа минута: Ставане от леглото и минаване през тоалетната

Втора минута: Миене на зъби

Трета минута: Все още миене на зъби

Четвърта минута: Миене на разположение

Пета минута: Ресане на коса и обличане

Шеста минута: Все още обличане

Седма минута: Оправяне на леглото

Осма минута: Обуване

Девета минута: Взимане на работната чанта и обяда (приготвен от снощи)

Десета минута: Изгасване на лампите, грабване на ключовете, излизане за работа

Вероятно забелязахте, че този модел си има своите дефекти, които се дължат на компромисите, които се постанова да извършите. Например липсват тези 20 минути, в които дамите се гримират или господата се бръснат. Вземането на душ се пренасочва към вечерното време. Пиенето на кафе се случва на път за работа или в офиса. Същото е ситуацията и със закуската. Все отново не сте очаквали шведска маса за 10 минути, уповавам се?

Всичко опира до цели и персонален избор. Дали предпочитате да сте недоспали, само че сити и красиви? Или можете да си позволите да разчитате на естествената си хубост, само че да се чувствате бодри, свежи с помощта на тези жадувани 8-9 часа сън? И преди да възразите, че е доста по-лесно да си легнете по-рано и да станете по-рано, замислете се по кое време за финален път този проект беше осъществен…

Автор: Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР