Кой не си мечтае да бъде милиардер?Понякога дори е трудно

...
Кой не си мечтае да бъде милиардер?Понякога дори е трудно
Коментари Харесай

Джеф Безос заработва средната годишна заплата в САЩ за точно 46 секунди

Кой не си мечтае да бъде милиардер?

Понякога даже е мъчно да си представим какъв брой голямо е положението на топ богаташите в света. Първите петима в класацията на Forbes - Джеф Безос (основател на Amazon), Бил Гейтс (създател на Microsoft), Уорън Бъфет (известен инвеститор), Бернар Арно (изпълнителен шеф на Louis Vuitton) и Марк Зукърбърг (създател на Facebook) имат в сметките си общо над 566 милиарда $.

От RS Components са създали любопитно пресмятане - какъв брой време ще отнеме на всеки от тези петима бизнесмени да проработи междинната годишна заплата в Съединени американски щати. По техни данни тя се равнява на 56 516 $.

Оказва се, че на Джеф Безос ще му трябват единствено 46 секунди, с цел да ги завоюва. Бернар Арно ще се оправи за 59 секунди, а положенията на Гейтс, Зукърбърг и Бъфет ще набъбнат с тази сума за малко над минута.

Ако пък някой изкарва по 100 000 $ на година, може напряко да се депресира от обстоятелството, че Джеф Безос печели същите пари единствено за 1 минута и 21 секунди.

Ето в тази платформа пък можете да ревизирате какъв брой време ще му би трябвало, с цел да изкара вашата заплата, като първо обаче я обърнете в долари.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР