Кой не помни Габриела от Ергенът, кой не е чувал

...
Кой не помни Габриела от Ергенът, кой не е чувал
Коментари Харесай

Габриела от "Ергенът" в криза: Не може да си намери мъж!

Кой не помни Габриела от " Ергенът ", кой не е чувал за нея (за жал обаче не добро)?! Както феновете я нарекоха " Кухата лейка ", поради обстоятелството, че няма обикновени знания, даже що е то АЕЦ, през днешния ден тя безусловно си хапе Д-то, че е влезнала във формата.

Защото освен не завоюва, а и си навлече две огромни беди. Първата е, че по този начин нареченият й избраник я заряза - сякаш поради майка си, само че по-скоро от позор. А втората е, че никой не я желае. Не и за повече от развлечение в границите на една вечер. Това разкриха хора от обкръжението на момата от Сливница, фамозна с огромните си искания.

Както помним, Габито твърдеше на висок глас, че не харесвала мъже, които не са богати, красиви и с положително отношение към дамите. Трябвало да я глезят сходно принцеса, щото видиш ли - по този начин била привикнала.

" Няма по-голям смях от това?! Искала подобен, желала онакъв. Въпросът е какво тя може да предложи на един мъж, че да има искания към него?! Реално нищо не може да им даде, с изключение на канонада от нелепости и някакво забавление в леглото, само че и там не е кой знае какво, най-малко доколкото сме чували ", споделят източниците.

И прибавят, че Габриела по всякакъв начин се опитвала да си върне някогашния Пухчо, който най-малко по екскурзии в чужбина я мъкнеше, само че без триумф. Човекът не желал и да я чува повече.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР