Кой не е чувал за мумио? Най-доброто средство за грижа

...
Кой не е чувал за мумио? Най-доброто средство за грижа
Коментари Харесай

Кой не е чувал за мумио? Най-доброто средство за грижа за кожата

Кой не е чувал за мумио? Най-доброто средство за грижа за кожата

Странното име носи това вещество, само че всеки би трябвало да знае за него! Особено тези, които желаят да създадат кожата си красива, стегната и тонизирана. Добавете към крема, подготвен от мумио, етерично масло и резултатът ще бъде необикновен!

Пригответе си най-хубавия крем вкъщи и спестете пари. Опитайте, няма да съжалявате!

Приготвянето на крема няма да ви затрудни, всички съставни елементи могат да бъдат закупени от аптеката на налични цени. Оказва се, че е доста пестелив и е задоволителен за дълъг интервал, а най-съществен е резултатът! Стриите са по-малко забележими, целулитът е едвам забележим, а кожата става толкоз еластична и нежна.

Мумио е чудесно средство за стрии, стяга кожата, усъвършенства нейната разтегливост, а доста постоянно това е огромен проблем за мнозина.

Етеричното масло от портокал има антицелулитен резултат, изглажда кожата, усъвършенства еластичността.

Канелата също е доста ефикасна при целулит, стяга кожата. Затова не се опасявайте да я добавите като в допълнение средство.

Маслото от хвойна отстрани отпуснатата кожа, усъвършенства нейната разтегливост, отстранява стриите и целулита.

Просто е – вземете празен буркан от 200 мл., елементарен крем, по-добре е да употребявате детски, тъй като в него има минимум нездравословни добавки. Сложете крема в буркана, само че не до самия връх, оставете към 1 см. (така че да е комфортно за разбъркване).

След това прибавете 2 таблетки мумио, след известно време те ще се разтворят в крема, кремът ще получи по-тъмен цвят и неприятна миризма, само че не за дълго.

След това прибавете 10 капки портокалово масло, 10 капки масло от хвойна и 2-5 капки масло от канела (канелата придава доста мощна миризма, тъй че прибавете 1 капка и разбъркайте, до момента в който получите приятна миризма, аз персонално не претърпявам мощната миризма на канелата, прибавям най-много 3 капки).

Това е всичко. Вашият крем е подготвен.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР