Кой не е чувал за Клюкарката“? Кой не е говорил

...
Кой не е чувал за Клюкарката“? Кой не е говорил
Коментари Харесай

Защо новият сезон на "Клюкарката" не струва?

Кой не е чувал за „ Клюкарката “? Кой не е приказвал за нея? Продукцията се трансформира в същински шлагер измежду подрастващите. До ден сегашен всички приказват за паметните артисти и зашеметяващия сюжет. 

Може би тъкмо по тази причина сценаристите взеха решение да съживят още веднъж концепцията със основаване на новата поредност, като следват атмосферата на предния сериал, само че се концентрират върху нова група студенти.

Виж още: Фестивалното лято стартира още от пролетта! Две супер събития, на които би трябвало да отидеш

via GIPHY

Историята се върти към всекидневието на милионерски наследници в частно учебно заведение. Животът на всички напълно се разисква от блогърка дружно с всички пикантни злословия към тях за любовта, фамилните спорове и измените.

Oще през цялото време виждаме, че всички епизоди са прекомерно предсказуеми – интриги, напрежение и любовни триъгълници.

Времето, в което младежите порастват, е доста друго – основно се върти към обществените мрежи, което сигурно оказва огромно значение за техния живот – те даже печелят пари от тях, което ги кара да се усещат към този момент обезпечени без да мислят за бъдещото си обучение. Ако инцидентно срещнат някаква компликация, те незабавно прибягват до парите на родителите си.

Виж още: Горещи пристрастености: Нина Добрев и гаджето ѝ се награбиха на екзотично място

via GIPHY

Сюжетната развръзка до огромен степен се препокрива с истинската версия и не оставя нищо на въображението. Тук няма мистерия коя е „ клюкарката “, фокусът се върти към следствията от хаоса, който тя основава с пуснатите клюки.  

Актьорският състав сигурно също не е изключително впечатляващ – мъчно някой може да размени облиците на Чък Бас, Блеър и Серина.

via GIPHY

Ако ви се желае още веднъж да наблюдавате толкоз забавен сюжет, колкото истинската продукция, това сигурно няма да се получи с новата поредност, тъй като е просто неясно копие.

Изображение: https://www.instagram.com/gossipgirl/

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР