"Кой му дърпа конците на Румен Радев и му натиска

...
"Кой му дърпа конците на Румен Радев и му натиска
Коментари Харесай

Марешки скандално за срещата при Радев: Изнерви се и започна да удря по... ВИДЕО

"Кой му дърпа конците на Румен Радев и му натиска копчетата? Този въпрос е значим ".

Това съобщи в ефира на Нова телевизия водачът на "Воля " Веселин Марешки във връзка консултациите при президента по отношение на парламентарните избори.

"Не приказвам безсмислени неща. Това за мен е един неправилен мандат. В пълномощията на президента не е да прави промени в Изборния кодекс. В неговите пълномощия е да насрочи дата за изборите”, безапелационен е той.

Марешки разяснява и изказванието, че се е обърнал като фурнаджийска лопата по отношение на датата за изборите.

„ Когато през декември беше оповестена датата, знаете какви бяха резултатите от пандемията – доста умряли, растеж на инфектираните, затворихме страната. Сега сме средата на януари. Всичко върви към затихване. Здравните управляващи, които дават отговор за тези проблеми, споделят, че са подготвени за конституционно оповестената дата – първата допустима – 28 март. Трябва да приказваме всъщност.

След като сме претърпели едно затваряне и обстановката е спокойна, е редно вота да се организира на по-ранната дата. Единствено здравето и живота на хората има значение”, уточни той.

"Нивото на диалога падна доста при президента, очевидно това му е равнището. В една такава изява паднаха маските и всички го видяха с същинското му лице - един раздразнителен човек, който не може да чува непознатото мнение. Аз не съм му чиновник да ми заповядва, той взе да тропа по масата. Свикнал е някой да взима нещо, с цел да прави нещо. Явно това е неговият жанр ", добави предприемачът.

Въобще не мисля за президентски избори, акцентира водачът на "Воля ".



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР