Кой мъж не иска да е секс бог и да

...
Кой мъж не иска да е секс бог и да
Коментари Харесай

8 вредни навика, които „осакатяват“ пениса ви

Кой мъж не желае да е секс господ и да има работещ и чевръст пенис? Може би си мислите, че се грижите за своя инструмент по най-хубавия метод, само че персоналната хигиена и полово освобождение надалеч не са всичко, от което той се нуждае. Вероятно ще се наложи да измененията някои от навиците си, които без да осъзнавате пречат на либидото, убиват качеството на спермата ви и даже може да ви лишават ерекцията!

Водите затънал метод на живот
Много сексолози и здравни специалисти настояват, че постоянните извършения и придвижване усъвършенстват половото осъществяване. Тези, които са по-пасивни постоянно страдат от намалено либидо и проблем с ерекцията.

Пушите
Проучване, оповестено в British Journal of Urology, разкрива, че 20% от участниците в 8-седмична стратегия за отричане на цигарите признават, че са изправени пред еректилна дисфункция. А 75% от тези, които към този момент са изчистили никотина от кръвта си, са имали по-твърда ерекция и по-голяма възбуденост.

Имате неприятна дентална хигиена
Връзката сред двете неща наподобява странна, само че проучванията демонстрират, че в случай че мъжете имат еректилна дисфункция, възможностите им да имат заболяване на венците са доста високи. Кървящите венци се срещат седем пъти по-често при мъжете с еректилна дисфункция, защото бактериите в устата могат да преминат през тялото ви и да повлияят на кръвоносните съдове в пениса.

Спите малко
При незадоволително сън равнищата на тестостерон падат. Усещате непрекъсната отмалялост и мускулният тонус изчезва. Всичко това се отразява и на пениса ви.

Не вършиме задоволително секс
Изследване, оповестено в сп. American Journal of Medicine твърди, че шансът за еректилна дисфункция се повишава двойно, в случай че не вършиме секс най-малко един път седмично. Най-добрият вид е да го вършиме 3 пъти в границите на 7 дни.

Не обичате любеница
Дините са един от най-хубавите източници на цитрулин-аргинин – съставна част, която оказва помощ за възстановяване на половата функционалност на тялото ви. Той покачва равнищата на азотен оксид в тялото и даже може да лекува еректилната дисфункция.

Ядете прекомерно доста мазнини
Това въздейства на качеството на спермата и представянето ви в леглото. Повече мазнини = по-ниска плодовитост.

Телеман сте
Изследване демонстрира, че мъжете които лежат на дивана пред тв приемника по 20 часа седмично имат по-малко количество семенна течност от другите. При тях тя понижава с 44 %.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР