Кой кого е окрал – не спират да изясняват родните

...
Кой кого е окрал – не спират да изясняват родните
Коментари Харесай

Кой кого окраде? Родни знаменитости не спират с обвиненията към колеги

Кой кого е окрал – не стопират да обясняват родните звезди, които демонстрират искания към плановете на други познати за необятната аудитория имена, написа " Телеграф “.

Деси Банова упрекна Наталия Гуркова в кражба на план.

" Наталия Гуркова ми открадна плана! Идеята за новото й предаване напълно копира " Истории на триумфа “. Заради нея оставам без работа “, с гневна нотка коментирала Банова, наблягайки, че неотдавна овдовялата бизнесдама се е възползвала от майчинството й. Става въпрос за плана на режисьора Стилиян Иванов и предаването " Те са “, в което под формата на изявленията ще бъдат показани одобрени в своята област хора.

Вяра Атова скочи на Наско Колев, разгласявайки, че е копирал текста и мелодията на песента й " Ела насам “ в парчето си " Нека “.

Победителят от VIP Brother 2018 пусна новото си парче " Нека " на 19 декември и то към този момент е набрало над 1 милион гледания в YouTube. Наско разгласи, че той е създател на музиката, текста и аранжимента. Колежката му Вяра Атова обаче не е съгласна. " Първо да кажа, че нямам безусловно нищо срещу Атанас Колев, дори го одобрявам като актьор и също считам, че се показа ужасно във VIP Brother, само че не за това иде тирада.... Може ли с изключение на да вземеш мелодията от припева на последния ми сингъл " Ела Насам ", да вземеш и текста?!?! Аз ли нещо не разбирам... Така ли стават нещата към този момент, като взимаш по малко от всякакви части?!? И това е пряк въпрос към Атанас Колев, който се е писал като създател на музика, текст и аранжимент... ", написа певицата във Facebook.

Кристина Димитрова хвърли бомба, като упрекна Папи Ханс за плагиат.

Певицата твърди, че той е откраднал нейна ария " Кекс “, написана през 2003г. и включена в диск на певицата. Според текста на песента обаче се оказва, че и двамата пеят за кекс, само че в двете части се подразбира напълно друго.

Макар и не упрекната в плагиатство Тита бе нападната от своята колежка Дара, преди дни, а мотивът се оказа новото парче на Тита " Задната седалка “. В клипа изпълнителката освен демонстрира естествения си бюст, само че даже и го възпява. " Да пееш к`во се случва с циците ти не звучи добре ", написа Дара в профила си в инстаграм.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР