Кой каквото прави - под юргана, а не по улиците!

...
Кой каквото прави - под юргана, а не по улиците!
Коментари Харесай

Джамбазки към „София прайд“: Като кмет ще забраня гей парада!

Кой каквото прави - под юргана, а не по улиците!

Това послание насочи заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ и претендент за кмет на София Ангел Джамбазки във връзка изказването на Sofia Pride във Facebook, в което го поддържат.

Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, поданик, на изборна позиция, по тази причина отхвърлям общително отправената покана.

И да сме наясно - в случай че и до момента в който съм кмет, никакви „ паради " няма да се организират по софийските улици, безапелационен е още Джамбазки в своя отговор към уредниците на скандалното шествие.

Ето и цялостния текст на позицията на Джамбазки, оповестена във Facebook:

Уважаеми уредници на Sofia Pride , парадът ви ще бъде неразрешен от мен - колкото и да ме подкрепяте. Иначе сърдечно благодаря за изразената от Вас поддръжка, правя оценка я високо. Аз съм просто бял, хетеросексуален мъж, поданик, на изборна позиция, по тази причина отхвърлям общително отправената покана.

Та тъй като сме на избори, да Ви припомня - номерът на бюлетината ми е 34, като си приказваме за поддръжка. Но да сме наясно - в случай че и до момента в който съм кмет, никакви „ паради " няма да се организират по софийските улици.

Не отхвърлям и почитам правото Ви на персонален избор в персоналния Ви живот. Но парадът отпада, занапред да се разберем. Та по този начин, имате осведомен избор: гласувате за Вътрешна македонска революционна организация, получавате ред и сигурност в града, само че персоналният живот си остава у дома. Няма ужасно, това е просто обич, нали по този начин?

И най-после, просто от любознание, като експерти - известни ли са Ви и други свидетелства за обострени и хронични прояви на нападателен старешки хомосексуализъм и латентна гей обсесия, каквито наблюдавахме в народен ефир и дали повода е единствено систематичната корист с алкохол и опиати? Или просто дългата и поредна политическа травестия си споделя думата? Как мислите? Fair enough?
Хайде, със здраве и кой каквото прави - под юргана, а не по софийските улици.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР