Кой издаде условията по договора на Лионел Меси с Барселона?

...
Кой издаде условията по договора на Лионел Меси с Барселона?
Коментари Харесай

Лапорта: Поне петима души са знаели за параметрите в договора на Меси

Кой издаде изискванията по контракта на Лионел Меси с Барселона? Това се питат втори ден в каталунската столица, откакто през вчерашния ден “Ел Мундо” разгласява елементи от договора на нападателя. От информацията излиза наяве, че Лео си е подсигурил над 500 млн. евро единствено за последните четири години. Това беше несъмнено като разоряващо клуба съглашение.

Жоан Лапорта, който е любимец за нов президент, поддържа Лео. “Вчера му изпратих известие, че стоя зад него. Препоръчах му да не обръща внимание на това. Няма индикации, че той желае да напусне”, съобщи някогашният началник на клуба в изявление за RAC1.

" Не желая да проверявам, само че най-малко петима души от клуба са знаели какво написа в контракта - продължи Лапорта. - Това са президент, отговорник за “Човешки ресурси”, общоприет шеф, състезателен шеф и юрист. Но дано да отчетем, че Лео вкарва повече пари в клуба, в сравнение с получава. Меси е причина за 1/3 от приходите на Барса, а в подмяна получава единствено 8,2%. Всички спонсори го обичат, а съперниковите футболисти се плашат единствено при типа му с екипа на отбора. Той има освен икономическа, само че и спортно-техническа и прочувствена стойност.”

“Контрактът на Лионел не е причина за актуалното положение на Барселона. След продажбата на Неймар управлението загуби разсъдъка си. Ако Меси избере да остане и след лятото, то няма да е поради парите. Но обвързване на клуба е да предложи отлични условия на най-хубавия футболист в света”, добави Лапорта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР