Кой има интерес от това да се появи един пореден

...
Кой има интерес от това да се появи един пореден
Коментари Харесай

Костадинов намекна, че Гунчева ще подкрепи правителство на ПП

Кой има интерес от това да се появи един следващ новопросиял, изживял катарзис народен представител, който внезапно стартира да мисли какъв брой е потребно да се поддържа това държавно управление? Това попита риторично водачът на „ Възраждане “ по отношение на оставането на Елена Гунчева в Народното събрание като самостоятелен народен представител.

Той се извини на гласоподавателите на „ Възраждане “, че са създали неверна преценка за нея. „ Когато ми казахте, че тя (б.р. Елена Гунчева) ще си подаде оставката, аз споделих, че няма да го направи и се хванах на бас. Мисля, че завоювах баса. Едно сходно решение, което тя разгласи в 00.00 ч., три часа, откакто беше взето решението за повдигане на ветото в Комисията за външна политика, опитът да се сътвори един скандал в деня, в който се обсъждаше ветото, фактът, че не пристигна да гласоподава на вота на съмнение – мисля, че това са задоволително ясни и показателни условия за същинските аргументи, заради които е взела това нейно решение.

Костадинов счита, че министър председателят в оставка Кирил Петков въпреки всичко няма да откри задоволително гласове, с цел да има парламентарно болшинство. „ Дори да приемем, че въпреки всичко успее по някакъв метод да провокира финансов или честен катарзис в други депутати в Народното събрание, можете ли да си визиите каква мъка ще е това за българския народ и парламент? Това е засегнатост и плюнка в лицето на България “, добави водачът на „ Възраждане “.

Той напомни времената, в които болшинството на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи се крепеше на така наречен „ златен пръст “ и добави, че не е належащо да претърпяваме нещо сходно още веднъж. Костадинов съобщи още, че не чака други народни представители да изоставен ПГ на " Възраждане ". 

Защо никой не разяснява разпада в Българска социалистическа партия? Там напусна заместник-председател на партията, който е и заместник-председател на Народното събрание? Там желаеха оставката на ръководителя на партията. Поиска я едно от знаковите лица – Крум Зарков. С оглед политиката на тази партия, мога да се хвана и на различен бас - на идващите избори Българска социалистическа партия ще се бори за влизане в Народното събрание, изобщо не е несъмнено дали ще влезе “, разяснява още.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР