Кой е реалният собственик на Витоша ски не е известно

...
Кой е реалният собственик на Витоша ски не е известно
Коментари Харесай

Общината в София не знае кой е реалният собственик на "Витоша ски"

Кой е действителният притежател на " Витоша ски " не е известно нито на Столичната община, нито на Столичната организация за приватизация и вложения. Дружеството е притежател на всички лифтове и съвсем всички влекове на планината.

Това се схваща от отговори на кмета Йорданка Фадъкова и на ръководителя на надзорния съвет на организацията на питане на " Капитал ", отправено по Закона за достъп до социална информация.

Според регистрацията в Търговския указател компанията е 100% благосъстоятелност на записаното на Британските Вирджински острови " Елора мениджмънт ", което от своя страна е благосъстоятелност на кипъреца Георгиус Георгиу, който пък е краен притежател и на концесионера на ски зона Банско " Юлен " АД.

В телевизионно изявление преди седмица министър председателят Бойко Борисов назова като притежател на " Юлен " Цеко Минев, съсобственик на Първа капиталова банка, от която обаче отхвърлиха това да е по този начин.

Неотдавна след гледище от участници в митингите против застрояването на Пирин министърът на околната среда Нено Димов разгласи, че е изискал от съответните институции отговор на въпроса кой е действителният притежател на " Юлен ", само че към този момент не е известно дали е получил тази информация.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР