Кой е най-сигурният начин да разберем кой ни търси? Как

...
Кой е най-сигурният начин да разберем кой ни търси? Как
Коментари Харесай

Разбери кой те търси

Кой е най-сигурният метод да разберем кой ни търси? Как да се предпазим от нежелани гости и да внесем повече сигурност в всекидневието си? Тези въпроси са изниквали в съзнанието на всеки от нас. Създаването на сигурност в дома и публичните здания в актуалната реалност е немислима без вграждането на най-модерните устройства за надзор на достъп, измежду които са домофонните системи.

Поставяйки си за цел основаването на сигурна среда, ревю Секюрити Експо 2018, което ще се организира от 7 до 10 март в Интер Експо Център, подчертава върху най-модерните домофонни системи и системи за гласово обявяване. Сред тях е новаторският интегриран панел AE300 за дребни и междинни здания. Представен от Писат-Инженеринг, той е стилен, елементарен за работа и конфигурация – чрез лицевия екран и вградената клавиатура могат да се създадат всички нужни настройки. Системата разрешава към нея да бъдат свързани пожарен и настолен микрофон за гласови известия.

Сигурност и надеждност

За реализиране на качествена връзка в дребни и огромни жилищни здания и комплекси присъстващите ще се срещнат с цифровите домофонни системи Laskomex, показани от компания Елбраво. Притежавайки актуален ергономичен дизайн, те са лесни за инсталиране и са снабдени с надзор за достъп, разполагайки с читател за електронни ключове.

Посещавайки ревюто, ще се запознаете и с опциите на цялата продуктова гама на BENINCA, показана от компанията Бисайд. Интеркомите на Beninca се оферират в три разновидности – съгласно технологията на реализиране на връзката – DECT, GSM и WiFi. DECT системата е основана на познатата DECT безжична технология, с обсег до 200 м. При GSM разновидността връзката се реализира посредством SIM карта. Има опция за набиране както на мобилни, по този начин и на закрепени номера.

Осигуряване на сигурност за дома и бизнеса. Това е задачата на ревю Секюрити експо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР