Кой е най-големият фен на Бойко Борисов в бургаското духовенство?

...
Кой е най-големият фен на Бойко Борисов в бургаското духовенство?
Коментари Харесай

Ето кой е фен № 1 на Бойко Борисов в бургаското духовенство - пали свещ и се моли за здраве му

Кой е най-големият почитател на Бойко Борисов в бургаското духовенство? Това стана ясно при днешното посещаване на министър-председателя в Бургас, написа " Флагман ".

Премиерът трябваше да открие реконструираната Морска градина, а кметът Димитър Николов го чакаше на входа на Приморския парк, с цел да отидат дружно до възобновения шадраван, където бе формалната гала.

Приближавайки мястото Бойко Борисов бе посрещнат от отец Петър Василев, ръководител на настоятелство на храма „ Св.св.Кирил и Методий”, един от висшите църковни представители в Бургас.

„ Това е най-големият ви почитател в бургаското духовенство. Винаги пали свещ за Вас, постоянно се моли!”, показа го кметът Димитър Николов. Градоначалникът може би прояви възприятие за комизъм, тъй като отец Петър от години води всяко освещаване в Бургас, на което участва Бойко Борисов, само че може и да е бил прям, в случай че е осведомен с политическите възгледи на отец Петър.

„ Дай няколко думи, ръси и да нямаме проблеми!”, отговори в собствен жанр министър-председателя, откакто целуна Светото разпятие. След това той се огледа за сенчесто място, където да се скрие от парещото слънце през днешния ден по обяд.

„ Всяка година нашият град с помощта на напъните на кмета, и на премиера става все по-добър. Бог да ви дава доста здраве и сили, да ви пази от враговете”, сподели отец Петър, а по-късно някак си апропо означи, че са нужни още малко средства за 100-годишния храм „ Св.св.Кирил и Методий”. „ Познава добре премиера, почеса егото му, с цел да получи поддръжка за храма”, разясниха очевидци на непринудения диалог сред министър председател и отец.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР