Кой е най-добре платеният холивудски актьор в момента? Без съмнение

...
Кой е най-добре платеният холивудски актьор в момента? Без съмнение
Коментари Харесай

Хълк Хоган – кечистът, който промени развлекателната индустрия завинаги

Кой е най-добре платеният холивудски артист сега? Без подозрение ще се досетите, че става въпрос за Дуейн Джонсън – Скалата. Началото на кариерата му стартира в Световната федерация по кеч, само че харизмата, която донесе и показва пред камерата, бързо го сложи в обувките на един от най-хубавите артисти сега. Истината обаче е, че тази купа в миналото е била връчена на един различен герой, който през днешния ден става на 68 години. Най-вероятно го познавате, изключително в случай че сте от по този начин наречените деца на 90-те години. Запознайте се с господин Хълк Хоган – индивидът, който не просто има почитатели за една цяла вяра, само че и съумя да покаже какъв тъкмо може да бъде мащабът на тази развлекателна промишленост.

За 33 години кариера, този човек може да се счита за един от най-успешните и въпреки от дълго време да се е отказал от промишлеността, той е един от дребното, които не престават да се връщат за спомагателни участия. Причината? Вече не е належащо. Хълк Хоган има към 12 трофеи – по 6 от всяка една федерация, а това единствено за тази промишленост го прави един от най-успешните хора. Разбира се, както можем да се досетим, в миналото в предишното има един детайл, който унищожава всяка една легенда – в този случай приказваме за добре познатите опиати. В зората на 80-те, та до наши дни, опиатите изиграват голяма роля в кариерата на всеки спортист, било то и подобен от федерацията по кеч.

Въпреки това Хоган  продължава да държи върховете за един от най-добре платените. Както се досещаме, борецът има издадена своята автобиография, която завоюва сърцата на много от почитателите, по-късно сътвори лично риалити шоу,  а към това не би трябвало да забравяме, че имаше и няколко опита за връщане назад във федерацията. Покрай всичко това ще открием обаче и някои земетресения. Хоган има много проблеми със фамилията си, синът му неведнъж демонстрира, че е безконтролен и постоянно нощува в пандиза, както за шофиране под въздействието на алкохол, по този начин и под въздействието на опиати. В един миг Хоган просто взема решение, че няма да се занимава повече, до момента в който брачната половинка му не го изненадва с молба за бракоразвод. Всичко стартира от стартирането на една секс касета, в която Хълк приказва расистки и хомофобски.

 Terry Bollea, aka Hulk Hogan, Testifies In Gawker Media Lawsuit

Записът бързо обикаля мрежата и най-сетне води до дело, което отстрани онлайн уеб страницата Gawker за разпространяването на материала – цената на вредите, както би ги нарекъл Хоган са на стойност от 140 милиона $. Истината обаче е, че около любимеца на народа – той е доста по-оригиналната версия от Дуейн Джонсън – съществуват доста други забавни изяви. Тери Юджийн Болеа избира това име, тъй като счита, че е по-голям и от анимационния воин със същото име. В зората на кеч промишлеността ще открием, че Тери избира някои странни имена, от Супер Унищожителя до Стърлинг Голдън.

Един ден взе участие в телевизионно предаване, в което участва и Лу Фериньо – истинският артист, който изиграва Хълк. Истината обаче е, че Тери е много по-голям, затова въобще не му пречи да вземе името и да продължи легендата. Това е и едно от най-успешните решения, което по-късно ще сложи началото на една доста по-магическа и сполучлива кариера. При старта на кариерата му, Винс Макмен Старши декларира, че желае да го показа като ирландец и името е приключено като Хълк Хоган. Макар и името да е малко необичайно и въпреки всичко може да прозвучи малко ирландско, всички печелят.

Истината обаче е, че Тери не постоянно е считал, че ще стане герой. Не всеки мечтае за това, в което ще се трансформира, а истинската обич е била точно бейзбола. В Тампа бейзболът е на високо равнище и ще открием, че дребният тим даже съумява да взе участие в районните финали през 1966 година Тери играе на позицията питчър. Макар и да се пробва по всевъзможен метод да израсне в този спорт, напъните му са напразни, тимът не може да даде нужното равнище, а и можем да си представим каква загуба щеше да бъде. Има и още една причина, заради която не продължава напред – когато скаутите идват и го канят на проби,  той съумява да контузи лакътя си, освен това във финала на неговите гимназиални години,  затова е повече от ясно, че играта е завършила.

 Hulk Hogan Visits Hope Children's Home

Кечът е втората огромна обич и откакто към този момент има свободното време, Тери се насочва към втората си пристрастеност, която обаче ще се трансформира доста скоро в съществена. Има и други забавни занимания като музиката. Заради дългата си коса и бохемския тип и малко по-впечатляващата си физика, Хоган взема решение да се научи да свири и на китара. Успява да откри място в една дребна градска тайфа на име Рукус и постоянно с бас китарата си повтаря някои от обичаните рок шлагери. Според него, групата е била задоволително добра и са идвали задоволително фенове, с цел да се насладят на осъществяванията им, само че даже и това не съумява да го задържи. Когато още веднъж идва време за професионална изява, Хоган удря на камък, неговите другари са фамилни и желаят да се концентрират върху тях, вместо да преследват фантазията си.

И въпреки Тери да продължава да бъде същински обожател на кеча, той се опасява от него. Признава, че страхът и неналичието на всякаква отбрана е показвала какви тъкмо могат да бъдат вредите от неверно изпълнените хореографии. Именно тогава никой не можел да одобри обстоятелството, че кечът е бил нещо подправено, тогава всичко е същински действително и с помощта на опиатите можем да открием, че има задоволително потърпевши, осакатени и даже самоубити борци. Как става връзката? На някои от неговите осъществявания идват точно кечисти. Тери се тормози, само че изплюва камъчето и стартира да говори  с някои от мениджърите, надявайки се, че ще получи късмет за изява. И това обаче не е лесна работа. На кръга има освен това с изключение на популярност – болежка. Тери неведнъж се контузва, не всичко е приказка и прибирането вкъщи, изключително след всяка подготовка, идва със синини и още повече премеждия.

 Premiere Of HBO's

Семейството му не утвърждава това, само че пък Тери е благополучен. И едвам през 1984 година, когато идва първата купа, американците са в възторг, а родителите му са повече от горди. Впрочем неговите родители са в публиката и гледат всичко онлайн, като един път инфектирани от еуфорията, в никакъв случай повече не повдигат тематиката по отношение на заниманията на сина си. Разбира се, имали са терзания, въпреки всичко синът им е бил признат да учи финанси в колежа, имал е музикална група, която апропо не може да се счита за неприятна, с цел да се стигне до цялостен поврат.

Дълго време борецът изпитва възприятието за виновност, изключително след огромната инвестиция, която неговите родители вършат, само че пък постоянно знаел, че прави най-хубавото и го потвърждава. Във федерацията на Винс има доста именити моменти, само че един от тях е великата омраза сред Хълк Хоган и Андре Гиганта. През далечната 1987 година залата се пука по шефовете, 90 000 души гледат борбата онлайн, до момента в който още стотици хиляди са пред екрана. Пред погледа на тълпата, Хоган съумява да вдигне своя сътрудник във въздуха – феномен, който не се случва толкоз постоянно на кръга, а по-късно да прозвучи един всеизвестен екот, последван от туш. До края на годината ще се чува за тази могъща приказка. Хоган обаче има и други амплоа, наелектризиращата му харизма го трансформира в мечтан артист. Оказва се, че този преход не е толкоз сложен, прочее ще открием, че има задоволително ленти, някои не толкоз сполучливи, само че много приятни.

Логично е да споменем „ Гръм в Рая “. Единствено Силвестър Сталоун не може да не помни обстоятелството, че е получил един от най-тежките си удари на фотосите на Роки 3. И до през днешния ден не може да го не помни. Ударени са и още няколко каскадьора, които приключват в болничното заведение. Публиката го обича и в някакъв миг се пуска първото риалити предаване, в което Хоган среща аудиторията със фамилията си.

 WWE 20th Anniversary Celebration Marking Premiere Of WWE Friday Night SmackDown On FOX

Стартът е даден през 2005 година и с изключение на най-гледаното предаване по кабелна стратегия, Хоган го пуска и на видео касети, което автоматизирано разрешава още доста съществени триумфи. в продължение на четири сезона феновете ще наблюдават живота му. През 2007 година се оказва, че това решение не е било толкоз вярно, тъй като скоро неговата брачна половинка подава молба за бракоразвод, сина му съумява да влезе в затвор за 8 месеца, а медиите имат задачата да създадат тиражите още по-интересни, пускайки някои от най-пикантните истории за звездата. В момента излиза наяве, че поддържа магазина си със сувенири във Флорида, само че понякога се завръща назад във федерацията, с цел да нажежи ситуацията и да вкара някоя нова звезда.

Публиката го обича и откакто спортистът е в съвършена форма, както той самият го споделя, постоянно може да се върне за още едно шоу. Има клюки, че може да пусне собствен биографичен филм, като се чака от Крис Хемсуърт да го изиграе. Можем умерено да заявим, че това е един от кечистите, които съумяха да реализират доста и да покажат какви са потребните и верни ходове за правенето на кариера. И дано забравяме още нещо – Тери е повода и доста други спортисти да потърсят реализация в тази посока.

   
Източник: chr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР