Кой е крив и кой прав за разваления договор на

...
Кой е крив и кой прав за разваления договор на
Коментари Харесай

Кой е крив и кой прав за разваления договор на ПФК Левски с Macron? Дискусия между двете страни на живо в Sportal.bg

Кой е крив и кой прав за разваления контракт на ПФК Левски и италианския тръст за спортна екипировка Macron? Всичко по тематиката, трансформирала се в сага, ще видите в предаването на Sportal.bg - “Часът на “сините”, през днешния ден от 15:00 часа. Дискусия ще водят вторият максимален акционер при 26-кратните първенци Константин Папазов и представителят на Macron за България - Георги Георгиев.
Предаването започва в 15:00 часа и ще бъде излъчено онлайн в Sportal.bg , по Sportal TV и на страницата на Sportal.bg във " Facebook ". Гледайте!

Както е известно, новите притежатели Наско Сираков и Тити Папазов прекратиха тригодишния контракт с италианците, който беше подписан декември предходната година от остарялото управление на клуба. Контрактът влезе в действие на първи юни, само че именитият нападател и треньорът по баскетбол взеха решение да скапват контракта с Macron и да парафират за три сезона с Joma. Това принуди италианците да си търсят правата по правосъден път.
 Представител на Macron: Седем е положително число, само че не и за Тити - 7 лъжи в неговото фейсбук изказване  Тити Папазов внесе изясненост към оборудването на Левски  Левски публично се върна към остарял сътрудник за оборудването  Италианци съдят Левски  Левски напът да се откаже от спонсорски контракт на стойност 1 млн. лева
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР