Кой е казал, че в Пловдив липсват зелени площи. Напротив.

...
Кой е казал, че в Пловдив липсват зелени площи. Напротив.
Коментари Харесай

Разруха и бурени посрещат атлетите на турнир Пловдив

Кой е споделил, че в Пловдив липсват зелени площи. Напротив. Има и то доста. Треви и плевели до метър височина могат да се видят по трибуните стадион Пловдив. Съоръжението, което по-старите пловдивчани назовават Голямата къща постоянно е в устата на политиците преди избори.Когато бъдат определени депутати, съветници и министри обаче се отнасят към обещанията си като след яростен махмурлук - не желаят да си спомнят нищо от предната вечер.

Точно тук на 19 юни 2004 година на съревнование за Купа „ Европа “ Ивет Лалова пробягва 100-те метра за 10,77 сек.и сложи нов народен връх и най-хубав резултат в света за сезона. Но това са единствено хубави мемоари. Днес на стадиона започва интернационалния шампионат „ Пловдив “ на който уредник е СКЛА Ботев Пловдив, а на афиша е маркирано и съдействието на община Пловдив.


Не знаем какво е съдействала градската администрация за този шампионат, само че най-малко да беше пратила няколко чиновници от Оперативна програма „ Паркове и градини “ да изчистят бурените по седалките, с цел да могат да видят феновете дай боже и някой различен връх на участниците в конкуренцията. Предпазна лента и табела „ Опасно! Не преминавай “ е единственото нещо, което е поставено по сред седалките. Все отново траповете, където ще скачат спортистите са почистени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР