Кой е казал, че и на 80 години жената не

...
Кой е казал, че и на 80 години жената не
Коментари Харесай

Джейн Фонда направи покъртителни разкрития за живота си и призна защо на 80 се чувства наистина млада

Кой е споделил, че и на 80 години дамата не може да наподобява добре? Джейн Фонда – актриса, писателка, публичен активист и просто ослепителна жена, отпразнува 80-годишния си рожден ден на 21 декември 2017 година Тя показа своите секрети за младостта и неувяхващата хубост. „ Никога не бих върнала времето обратно! Защо? На 20 години се чувстнвах извънредно остаряла, на 30 – на практика антична, и едвам в този момент, когато съм на 80, се чувсвам същински млада, “ споделя Джейн.
Джейн Фонда

Неподражаемата Джейн Фонда на своите 80 години към момента се снима в киното и сериали, нейни фотоси украсяват кориците на най-известните списания, а на дейния й обществен живот могат да завидят и доста по-младите й сътрудници. За своята дълга и блестяща кариера актрисата получи куп награди, 7 пъти е била номинирана за „ Оскар “ и два е получавала статуетката.
Актрисата Джейн Фонда е същинско изключение от правилото! На 80 години тя се явява въплъщение на младостта и виталната сила. Тя не крие, че неведнъж се е подлагала на пластични интервенции, постоянно излиза без грим и от време на време се появява на фотографии напълно без фотошоп. 20-годишните моделки могат единствено да завидят на такава храброст.

„ Изрестнах през 50-те години и татко ми говореше, че единственото, което има значение е през днешния ден и в този момент, “ споделя актрисата. Следвайки наставленията на татко си, в търсенето на идеалната фигура, младата Джейн се измъчвала с апетит, което довело до булимия. Настрадала се предоволно и тогава осъзнала, че хубостта е в здравето, а не в изтощеното тяло. Тогава тя съществено се увлякла по спорта, а точно аеробика.

Спортът й донесъл международна популярност: милиони девойки почнали да се занимават с физически извършения по персоналната стратегия на „ майката на аеробиката “, а фигурата на Фонда и до през днешния ден се явява предмет на злоба на доста дами. „ Между другото не доста от дълго време пуснах нова серия тренировки на DVD! Жените ги обичат, както преди, а на мен ми харесва да ги изучавам, “ споделя актрисата.

Джейн Фонда си завоюва популярност на стилна икона с първото си появяване на огромния екран. Тя съумя да запази своята неповторима хубост и жанр в продължение на цялата си кариера.
Самата актриса признава, че нейните секрети за хубост и здраве са направи смешно елементарни.
1. Повече обич и по-малко диети
Джейн била омъжвана три пъти и точно интензивният персонален живот тя счита за тлавен източник на безконечната младост. „ На зрелост ние приказваме свободно за това какво обичаме в леглото и какво не. И дотолкоз привикваме със своето тяло, че към този момент ни е късно да се стесняваме, “ споделя тя. Действително, в случай че на такава възраст цели тълпи мъже падат в краката ти, то ти ще младееш по душа.

2. Постоянна физическа интензивност
Движението – това е живот! Джейн Фонда поучава да си изберете занятие, което ви е по душа, което ще разреши на организма да получи нужните натоварвания. Редовните тренировки ще оказват помощ да се запази младостта на тялото, кожата и даже духа.
3. Много вода
Не е загадка, че красивата и здрава кожа – това е овлажнената кожа. Гледайки актрисата, се убеждаваш, че използването на задоволително количество течност по най-хубав метод оказва помощ да се запазят хубостта и младостта за дълго.

Най- честите и огромни неистини, които си споделяме, с цел да не чистим у дома
Разбира се, актрисата е прибягвала до пластични интервенции, само че единствено тогава, когато безоперативните способи към този момент не разрешавали да се отсрочи хода на времето. Най-добрият проект по думите на Джейн Фонда е подобен: през 30-40 години никаква хирургия, 40-50 единствено минимални корекции, а съществени интервенции през 60-70 години, не по-рано.
„ За своята осанка съм на 30 % признателна на гените, на 30 на положителните интимни връзки, на 30 на здравословния метод на живот, и единствено на 10 на своята пластична хирургия, “ споделя Джейн.

Източник: popantofi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР