Кой е авторът на анонимното писмо, разплело убийството на уважавания

...
Кой е авторът на анонимното писмо, разплело убийството на уважавания
Коментари Харесай

Издирват автора на писмото, разплело убийството на Димитър Миразчиев, за да лежи до живот зад решетките Черната вдовица

Кой е създателят на анонимното писмо, разплело убийството на уважавания инженер от Нефтохимическия комбинат Димитър Миразчиев?

Това се пробват да открият близки на бургазлията, умрял след безчовечен изтезания от някогашната му брачна половинка Веселина Гинева, написа " Флагман ".

Припомняме, че Флагман.бг разгласява копие от писмото, което съдържа потресаващи изказвания за гибелта на Димитър Миразчиев. Писмото е изпратено до органите на реда, които откакто са го получили и създали инспекция, са открили, че трупът, открит година по-рано в Морската градина на Бургас, е на инж.Миразчиев.

Роднини и другари на Миразчиев, с които Флагман.бг се срещна, упорстват за правдивост – Веселина Гинева да бъде пратена до живот зад решетките. Подозренията им са, че това няма да се случи и някогашната учителка ще се размине с ненадейно лека присъда за тежкото закононарушение. Подозренията им се ускоряват, тъй като процесът по този начин и не може да стартира, а това трябваше да се случи още преди 3-4 месеца.

„ Говорих с проверяващия служител на реда от Пето РУП-Бургас, както и с наблюдаващият прокурор Ангел Георгиев и почтено казано не съм обнадеждена. Търсят нови очевидци. Опитваме се да открием кой е създателят на анонимното писмо, само че до към този момент несполучливо. Призоваваме го посредством вашата медия да даде показания в полицията, с цел да получи Веселина уместно наказване за това злокобно закононарушение, което е направила. От няколко седмици съм в България, разговарях с другари на Димитър, узнах смущаващи обстоятелства за последните му дни”, разказала пред изданието близка на Димитър Миразчиев, която пожела анонимност.

Жената от дълги години живее в чужбина, тя ни даде куп фотоси на Димитър Миразчиев от персоналния си списък. Кадрите демонстрират какъв човек е бил умрелия в пъклен мъчения инженер – висок, хубав и сериозен мъж.

В последните му месеци, в резултат на недохранването, се стопил. Тежал неповече от 40 кг, имал дълга брада, както и голям брой рани по цялото тяло от залежаването и неприятната хигиена – умрял е заключен в една от стаите на фамилното си жилище в ж.к.”Лазур” със заковани прозорци.

„ Това е грубо съзнателно ликвидиране, безчовечен мъчения за един почтен човек. Най-потресаващо е дебелокожието на Веселина, тя не заслужава да излезе в никакъв случай повече на свобода”, гневи се близката другарка на инж.Миразчиев.

Вчера, тя и негови близки са посетили гроба му в Айтос, с цел да се поклонят пред тленните му остатъци. Парцелът бил безстопанствен, личало си, че никой от дълго време не е ходил.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР