Кой движи инвалидната количка в болницата … ? Наскоро, плашещи кадри бяха

...
Кой движи
инвалидната количка в болницата … ?
Наскоро, плашещи кадри бяха
Коментари Харесай

Кой движи инвалидната количка в болницата?




Кой движи инвалидната количка в болничното заведение …? Наскоро, плашещи фрагменти бяха снимани от камери за наблюдаване (ще гледате видеото по-долу) в болница, в индийския град Чандигарх (Chandigarh). (Zona666.com) Дори самите болнични чиновници не могли да схванат какво се случва. След като гледат видеото, те стартират да спорят дали е фантом на умрял пациент, който приживе е седял в инвалидната количка, или с нея си играе полтъргайст …, или е просто композиция от условия – количката е без спирачки, поява на вятър и др. Четете още: Загадката на кървавите петна по мраморния пантеон на дребната Нина Според един от пазачите, това не естествено деяние, не е единствено вятърът, а нещо друго. На видеото се вижда по какъв начин той ръкомаха озадачено. Охранителят прибавя още, че сега, когато количката минала около него и тръгнала към двора, той почувствал мощен мраз.



Кадрите демонстрират, че първоначално, инвалидната количка просто стои до столовете на входа на болницата и не се движи. Няма някакъв надолнище или накривен под. Изведнъж количката започва леко да се върти, изначало едва, само че след това по-силно. След това, тя тръгва към двора и продължава към изхода от болничното заведение. Става още по-страшно, когато инвалидната количка отива надалеч в двора, където се забавя, замръзва на мястото си, само че по-късно се обръща и потегля по-нататък към пътя.



Когато лекарите и медицинските сестри гледат това видео, мнозина имат вяра, че тук живеят призраци, а няколко охранители изрично отхвърлят да дежурят сами през нощта. Гледайте видеото:
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР