Кой да предположи такова нещо?!? Свекървата на Гала не може

...
Кой да предположи такова нещо?!? Свекървата на Гала не може
Коментари Харесай

Не я понася: Свекървата на Гала не говори с нея вече 15 години! (баба Петя не дава да й издумат за водещата)

Кой да допусна такова нещо?!? Свекървата на Гала не може да я гледа и на фотография, а двете не са си говорили към този момент цели 15 години. Това разкриха шокиращо близки до водещата пред " Ретро ", като изясняват, че баба Петя - родителката на Стефан Николов, се зарекла да не елементарни на Гала и в другия си живот.

Причината е, че Петя била уверена, че в случай че не се била намесила Гала и не била омотала сина й в мрежите си, той щял още да има крепко и хубаво семейство с щерка си и брачната половинка си Росица.

Знаем, че Стефан е бил още женен за Росица, когато попада инцидентно на водещата, с помощта на комплициран СМС по телефона. За двамата влюбени, както и за околните им, това е било чиста интервенция на ориста, само че не и за баба Петя.

Тя изрично заявявала, че само Гала е отговорна за разрушеното семейство на синчето й и че в никакъв случай няма да й елементарни този грях. Доказателство за ненавистта й е фактът, че нито един път тя не е отишла в дома на двойката, не се е снимала с тях, за разлика от тъщата - родителката на Гала, а и водещата дума не е обелвала за нея - каквото и да стане.

" Понякога възрастните хора са огромни инати и не желаят да проумеят, че в случай че нещо ти е писано, то се случва ", разясняват симпатизанти на Гала.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР