Кой да предположи, че чесновата вода е способна на това

...
Кой да предположи, че чесновата вода е способна на това
Коментари Харесай

Защо никой не ни е казвал, че ЧЕСНОВАТА вода е способна на ТОВА

Кой да допусна, че чесновата вода е способна на това да укрепи имунитета ни до степен, която разрешава да се преборим с всички тези вируси, настинки и неразположения, съпровождащи студените дни от годината.

В днешната публикация ще споделим с вас скъпа информация, отнасяща се за чесновата вода и всички нейни потребни свойства.
За какво е толкоз потребна чесновата вода?
Дори и да не ви се има вяра чесновата вода е по-полезна и от потреблението на скилидки чесън. Тя неотложно навлиза в тънките вътрешности и съумява да убие всевъзможни бактерии и вируси. Слави се с противовъзпалителен резултат и е потвърдено антибактериална.

Наред с всичко това е способна да пречисти тялото от мастни натрупвания, както и да форсира метаболизма. С нея можете елементарно да се преборите и с проблемите с кръвното налягане.

Ето и по какъв начин да си я приготвите сами вкъщи:
Приготвянето на това лековито пиво не е по никакъв начин комплицирано. Една скилидка чесън се разрязва напречно и се залива с литър вода със стайна температура. Важно е да се прави в порцеланов съд и за предпочитане е това да се случва рано заран.
 Какво можем да излекуваме с ферментирал ЧЕСЪН в мед Какво можем да излекуваме с ферментирал ЧЕСЪН в мед
Лечебните свойства на чесъна и меда са потвърдени още преди епохи. Комбинацията от тези два продукта може да ви послужи като мощен имуно...

Вечерта, откакто водата е престояла и чесънът е отделил потребните си субстанции в нея, можете да я консумирате.

Пийте по 2 или 3 чаши дневно след последното хранене, преди лягане.

Много скоро ще усетите по какъв начин непрекъснатата отмалялост е изчезнала. Ако имате проблеми, свързани с подуването на краката, те също ще изчезнат. Хората, които страдат от наднормено тегло, ще могат да се отърват от ненужните килограми и то без да се постанова да се подлагат на строги режими.

Тази течност е доста потребна за цялостния организъм на човек. Най-вече поради това, че съумява да укрепи имунитета и ни разрешава по-лесно да се преборим с настинките и гриповете, които са неизменима част от зимата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР