Кой, ако не Софчето, може да се изцепи така, че

...
Кой, ако не Софчето, може да се изцепи така, че
Коментари Харесай

Кой, ако не тя?! Софи Маринова се изцепи: На 48 съм по-хубава от на 20, защото обичам да се плющя, да правя с*кс!

Кой, в случай че не Софчето, може да се изцепи по този начин, че да накара всички да се залеят от смях?! При това го прави напълно естествено и по нейния си неналожителен метод... Софи Маринова стана на 48 години, само че и тя, а и почитателите й признават, че наподобява отлично. Ако питаме нея, даже по-добре от времето, когато е била на 20.

Защо, съгласно вас, това е по този начин?! Е, Софка има пояснение и го даде - обичала да прави с*кс и да върти кючеци. Сладурана, а?!

" Обичам да се " шибам ", по този начин де, с*кс да върша. Много оказва помощ за младеенето тая работа. Ей на - с Гринго доста си се карахме, само че след това се погледнем и като ни пламнат бузите, се почва едно крепко люлеене и по този начин се държим във форма. Това е най-хубавият фитнес, аз другояче на фитнеси не вървя. А и въртя доста кючеци, които също вършат фигурата топ. Играя ги доста, тъй като си обичам мазничкото, лютичкото, абе храната си я обичам ", разправя Софчето.

Феновете й обаче никак не хванаха религия на тези й приказки, а й показаха нейни фотоси, от които ясно се вижда, че младее против възнаграждение. Маринова има и силикон в бюста, и импланти в з@дника, и филъри в лицето. А след това леж ти на тая кълка, маай гьобеци и счупи леглото, в случай че щеш... няма ли пари, няма младост, смеят се в нета.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Гринго Софи Маринова силикон Софка филъри фитнес
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР