Кой, ако не Джордж Клуни, може да си позволи да

...
Кой, ако не Джордж Клуни, може да си позволи да
Коментари Харесай

Джордж Клуни уловен да целува друга жена и то пред съпругата си Амал


Кой, в случай че не Джордж Клуни, може да си разреши да целува друга жена пред брачната половинка си Амал? Случката е много комична и изцяло типична за човек с актьорска специалност като Клуни.

Дългогодишните положителни другари Джордж Клуни и Джулия Робъртс разкриха какъв несръчен миг е трябвало да преживеят на снимачната площадка на новия им филм " Билет до парадайса ".

Клуни и Робъртс прекараха много време дружно в Австралия по време на фотосите на лентата, а в този момент се оказва, че Амал Клуни и близнаците Ела и Александър са се просъединили към тях, с цел да поддържат Клуни в новия му план и да са по-близо до него.
 Изящната Амал Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “  Изящната Амал Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “  Изящната Амал Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “  Изящната Амал Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “
В изявление за TODAY show, Клуни и Робъртс описват за момента, в който е трябвало да се целунат за сцена от кино лентата, а Амал е била там и ги е гледала.

" Трябваше да снимаме сцена с целувка тъкмо в деня, в който Амал дойде на снимачната площадка с децата ", стартира описа Джордж Клуни

" Представете си, те идват за първи път там и ни виждат по какъв начин се целуваме. Щяха да се чудят какви ги правят тате Джордж и вуйна Джуджу. Казахме им да се махнат от сета, с цел да не ги объркаме напълно ", шеговито добави Джулия.

Робъртс, която е омъжена от 20 години за кинематографиста Дани Модър и имат 3 деца, добави, че за нея било " напряко неуместно " да целува Джордж Клуни.

" Все едно да целуна най-хубавия си другар ", изясни актрисата

" Ей, нали знаеш, че два пъти съм бим " Най-секси мъж на планетата "? - попита я шеговито Клуни
 Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “  Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “  Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “  Джулия Робъртс и Джордж Клуни на премиерата на „ Билет до парадайса “
В изявление за  през септември  Робъртс показа, че фамилията на Клуни я е избавило: 

„ Семейство Клуни ме избавиха от цялостна самотност и обезсърчение по време на фотосите на кино лентата, тъй като съответстваха с коронавирус пандемията. Бяхме в балон и това е най-дългото неявяване от фамилията ми. Не мисля, че съм прекарвала толкоз време сама, откогато бях на 25. “

Актрисата разкрива, че  „ тъкмо към Ден 11 “ Клуни е почнал да „ изкуква “ , до момента в който всички са били под карантина, стигайки Австралия. „ Ето за какво са изобретили алкохола “, дава отговор Клуни, а Робъртс прибавя: „ Или бисквитките с късчета шоколад “.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР