Ковидът докарал до просешка тояга пилота Петър, който се ожали

...
Ковидът докарал до просешка тояга пилота Петър, който се ожали
Коментари Харесай

Петър скъса джоба, прави конспирации за 100-те бона

Ковидът докарал до просешка сопа водача Петър, който се ожали пред следващата кулинарка във „ Фермата”, че към този момент е незает. „ Освен семейство, за жалост към този момент нямам и работа”, процеди водачът и изясни, че поради китайският вирус полетите внезапно спрели. „ Останах без работа и в този момент, в случай че има втори стопански удар, ще стане ужасно за мен. Трябва да заплащам 750 лв. потребителски заем плюс квартира, а нямам пари “, ожали се той и на най-близкия си другар в шоуто - президентският гвардеец Калоян.

Жалбите му обаче ядосаха феновете, които не могат да си обяснят по какъв начин летец със стабилен стаж няма спестявания. „ За водачи работа има, но тоя е въздухар. На 30г водачите имат лично жилище и различен вид сигурност. В рецесии такива като него, които са наблюдаващи в кабината се изхвърлят. И като гладна хиена желае с Калоян да се разделят парите, че да си подсигурява някой лев”, написа зрителятКалоян Петров.

Калоян побърза да го успокои. „ През зимата ще дойдеш да живееш при мен, в една стая ще спим, в случай че би трябвало! “, отсече Калоян, който пък изплаща ипотека и устоя възрастния си дядо. Притиснати от банките, гвардеецът и водачът са мощно стимулирани да завоюват шоуто и наградата от 100 бона. Преди няколко дни двамата се уговориха, в случай че двамата стигнат до финала и единият вземе парите, да ги раздели поравно с другия.

Предложението пристигна точно от скъсалия джоба водач, само че бе задушевно посрещнато от авера му. Така остава въпросът има ли интрига сред двама от най-вероятните участници във „ Фермата” за финала и по този начин няма ли да излезе, че успеха е предрешена.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР