Коварният план на Путин: Ще разделя Украйна на две, вижте

...
Коварният план на Путин: Ще разделя Украйна на две, вижте
Коментари Харесай

Коварният план на Путин: Ще разделя Украйна на две, вижте границата…


Коварният проект на Путин: Ще разделя Украйна на две, вижте границата…

Руският военнопрестъпник Владимир Путин желае да раздели Украйна на две елементи и през идната 2024 година ще направи всичко допустимо, с цел да реализира задачата си

Това настояват и западни анализатори.

По-специално, материал на немския вестник „ Билд “ към този момент разказва проектите на Русия за разделянето на Украйна по  река Днепър.

Някои английски военни специалисти предвиждат почти същото.

Това мнение изрази в изявление за Obozrevatel украинският боен специалист Михайло Жирохов.

През 2024 година ще се проведат  „ изборите на Путин “ в Русия  и президентските избори в  Съединени американски щати . Първите са планувани за  март , вторите за  ноември . Ръководителят на Кремъл чака и двете събития и, несъмнено, се надява, ч е Доналд Тръмп още веднъж ще застане отпред на Белия дом.

„ Преизбирането на Путин, което ще се организира през март, ще бъде началото на нова вълна на готовност. Очевидно е, че руснаците приготвят настъпателни дейности за лятото “, сподели Жирохов.

В момента не може да се приказва за никакви настъпателни интервенции на украинските отбранителни сили, защото към момента не е ясна обстановката с военната помощ от Съединени американски щати, уточни още той. Под думите на Жирохов загубите на Русия в авиацията по време на пълномащабната война в Украйна не са сериозни.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР