Коварният Хари Кларк би бил в идеална позиция да направи

...
Коварният Хари Кларк би бил в идеална позиция да направи
Коментари Харесай

Звездата от Предатели Хари Кларк се `готви за кариера в шоубизнеса` след тазвечершния финал

Коварният Хари Кларк би бил в идеална позиция да направи кариера в шоубизнеса, без значение дали ще завоюва или не тазвечершния край на " Предателите ", съгласно промишлеността специалисти.

23-годишният ефрейтор от английската войска даде мощни подмятания тази седмица, че обмисля опциите си, когато става дума за бъдещата му кариера.

„ Не споделям, че Ще напусна армията, само че се изтощавам от цялото пътешестване и бих желал място, което да нарека дом “, сподели той на другите финалисти на вечерята им. Той сподели, че в случай че завоюва премията от към 90 000 паунда, желае да почерпи цялото си семейство - което включва петима братя и сестри и приятелката му - като в същото време финансира „ новата ми глава в живота “.

Сега вътрешни хора предсказаха той би могъл да се възползва от известността, която си завоюва, като беше единственият изменник, който си проправя път през всичките 12 епизода, като се записва с сътрудник и търси повече телевизионни функции, партньорства с марки и обществени изяви.

Един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР