Коварен есенен вирус удари Иван Лечев. Легендарният китарист на ФСБ

...
Коварен есенен вирус удари Иван Лечев. Легендарният китарист на ФСБ
Коментари Харесай

Иван Лечев бори грипа с лимони, мед и джинджифил

Коварен есенен вирус удари Иван Лечев. Легендарният китарист на „ ФСБ ” киха, кашля и подсмърча, а с цел да понижи болката в гърлото си, увива врата си с шал даже когато термометрите сочат 24-25 градуса над нулата. Екипиран като за минусови температури оня ден той се озова във фокуса и обективите на папараците на Уикенд.

Грипозният 63-годишен рокаджия и композитор бе засечен от фотоекипа ни, до момента в който пазаруваше в дребна бакалия на ул. „ Раковски ”. От магазина той си купи лимони, мед и джинджифил – все артикули, които ускоряват имунитета и церят простуди и вирусни инфекции. „ Не съм добре, а не желая да заразя жена ми и детето. Трябва да взема незабавни ограничения против бацилите ”, изясни той на разпозналата го продавачка, до момента в който плащаше стоката. Червенокосата дама му даде няколко съвета по какъв начин да се лекува по-ефективно, а му описа и къс анекдот. Анекдотът оправи настроението на Лечев и той напусна комерсиалния обект с усмивка на разположение.

Следващата спирка на музиканта беше обмен бюро. Там оценителят на гениите в „ Гласът на България ” обмени евро против левове, а след това се насочи към дребна сладкарничка. От заведението на самообслужване той си купи домашни бисквити.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР