Коул Палмър е във фантастична форма и наскоро носи Челси,

...
Коул Палмър е във фантастична форма и наскоро носи Челси,
Коментари Харесай

Звездата на Челси Коул Палмър предупреди, че съперниците му от Висшата лига ще „подрежат крилете му“, ако не внимава

Коул Палмър е във фантастична форма и неотдавна носи Челси, само че Гарт Крукс предизвести, че би трябвало да понижи надменност или рискува гнева на съперниците си.

Палмър се причисли към сините в договорка на стойност първични £40 милиона, плюс още £2,5 милиона в евентуални добавки, в деня на крайния трансфер през лятото. Той бързо се утвърди като най-хубавият състезател на Челси, като способства с 16 гола и 12 асистенции в 35 изяви до момента този сезон.

21-годишният състезател беше открояващият се състезател в скъпо събран, само че борещ се тим, който беше извънредно променлив под управлението на Маурисио Почетино. Съботното тъждество 2-2 против застрашения от изпадане Бърнли беше съвършен образец, като Палмър означи два гола, само че тимът не съумя да завоюва мач, който се очакваше.

Палмър вкара дузпа на Паненка, с цел да открие резултата и заби още един гол в долния ъгъл, с цел да приключи прекрасен ход, само че опитът на Джош Кълън от далечна отдалеченост и ударът с глава на Дара О'Шей донесоха на 10...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР