,,Коце териката в Барцилона, бие тъпана и иска Валериан“. Сега

...
,,Коце териката в Барцилона, бие тъпана и иска Валериан“. Сега
Коментари Харесай

Шеф Петров скочи и на Константин: Цивилизовайте се малко! Онзи с каскета в Черешката ви побърка

,,Коце териката в Барцилона, бие тъпана и желае „ Валериан “.
Сега пък Коцето бил се шокирал от сметка в Барселона, която била съвсем 1000 Евро.
Понеже съм живял там шест години и още подкрепям контакти с готвачи в заведения за хранене с две и три звезди Мишлен, ще кажа:
Предполагам, че си е карал Рожденият Ден или в „ Хепи “ или в туристическите заведения за хранене на Виа Олимпика на плажа, тъй като 1000€ за сметка за рожден ден в Барселона е много Габровска.
Вечеря в Барселона в реномираните заведения за хранене стартира от 250€ до 400€ единствено за храна без питиета, те са от 180€ до 450€ т.е. за един човек би било сред 450€ до 850€ За един човек..
Така, че Бай Ганьо – Коце, дето никой не го знае, там, да „ свие гълъбите “ и да е по-тихичък там тъй като там на Виа Диагонал има жилища от 120кв./м за 20 милиона!
Вие хора в действителност нямате визия с цените на заведенията за хранене по Света.?
Тази „ Черешка на Тортата “ с оня с нахлупения каскет и ментетата в Лидъл ви побъркаха.
Ходенето на прекрасен ресторант, би трябвало да е празник за вас и околните ви. Не може да бъде на ниска цена наплюскване, и танци с оркестъра, като новогодишен прием с сътрудниците и сметката я заплаща шефа. Стегнете се малко. Уважавайте това прекарване, целия Свят го прави, единствено ние си мислим, че е нещо несериозно!
Цивилизовайте се малко…. Правете малко разлика сред места за хранене и качествени заведения за хранене, по този начин както го вършиме с коли, облекла и тн.
Няма Хубаво-Евтино в Света, толкоз е просто!
Качвам ви фотоси от два известни ресторанта в Барселона, които не се водят скъпи за техния клас.
Обърнете внимание цените за един човек за храна и питиета е сред 400 и 470 евро!
Да сред 800 и 900лв за един човек. Това, че тук се опитваме да настигаме тези стандарти за 20% от цената и да не излагаме страната си, заслужаваме най-малко малко почитание, а не да ни плюете и наричате кръчмари.! Помислете, най-малко тези които можете!? “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР