Котките печелят сърцата на много хора с миловидния вид и

...
Котките печелят сърцата на много хора с миловидния вид и
Коментари Харесай

Намусена котка спечели мрежата СНИМКИ

Котките печелят сърцата на доста хора с миловидния тип и държанието си. Нещо сходно се случи и в една от огромните столични групи в мрежата.

Красива писана, която е видяна на извънредно място, притегли вминанието на стотици. На фотография, споделена в мрежата, се вижда котката, която се кипри на задното стъкло на кола, паркирана пред магазин. Тя умерено следи в близост и евентуално чака своите стопани.

Красивото животно буди благосклонностите на минаващите,а коментирате в мрежата не закъсняват. Някои жители са обезпокоени, че котката е сама. Но множеството ѝ се радват. Тя наподобява толкоз спокойна, че някои хора се съмняват, че е същинска, а не от плюш.

Вижте част от мнеията столичани:

" Тази порода котки са доста мързеливи, возят се на всички места. Без да основават проблеми, съжителстват и с куче. Те са като украшение и костват много. Любимите им места в колата са:на таблото или на задното стъкло. Знам от опит ", написа Ина Г.

" Когато желаех елхата да е цяла ", майтапи се Катрин И.

" Истински Гарфилд ", отбелязва Цветослава П.

Някои жители разпознават, че става въпрос за представител на  типа Персийска котка. Писаните от този тип са спокойни, любвеобилни, изпълнени с доверие към хората. Обикновено си избират един от членовете на фамилията, който същински боготворят и са му напълно предани. Настоятелно желаят да им се обърне внимание като стоят до стопанина си и го гледат в очите или го съпровождат от стая в стая. Добре се отнасят с деца и в никакъв случай не отмъщават даже и за най-големите им пакости и тормоз. Лесно се приспособяват към живот в жилища.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР