Котките е световен феномен. Дойде време той да завладее и

...
Котките е световен феномен. Дойде време той да завладее и
Коментари Харесай

Време е за шоу с "Котките"

" Котките " е международен феномен. Дойде време той да завладее и света на киното със спиращата дъха екранизация на режисьора, притежател на " Оскар ", Том Хупър (Клетниците, Речта на краля).

Той майсторски изважда на повърхността най-ярките моменти от класическата история на поемата Old Possum’s Book of Practical Cats от Т. С. Елиът, която по-късно великият Андрю Лойд Уебър трансформира в иконичен мюзикъл.



Новите фрагменти от най-дългоочакваната продукция въвличат феновете изцяло в духа и визията на Котките, като разкриват ярки подиуми и звездно наличие. Картината се отличава с величие и помпозност, а актьорите трансформират действието в същинска сцена на гения.

Всички са в очакване на най-съдбовната вечер в живота им, когато " котката, която най-вече заслужава, ще се прероди за нов живот ". Една непредсказуема загадъчност и комплицирани взаимовръзки, които ще трансфорат събитието в най-епичното съревнование за…ново начало. Но дали?

Нотките на драматизъм се преплитат с комизъм, а царственият дух се сблъсква с несправедливата действителност. Всички тези страсти ни показва един незабравим актьорски състав в лицето на Джуди Денч, Идрис Елба, Тейлър Суифт, Иън Маккелън, Дженифър Хъдсън, Рей Уинстоун, Джеймс Кордън, Джейсън Деруло и доста други брилянтни актьори.

Дебют на огромен екран прави и надарената балерина от британския Кралски балет Франческа Хейуърд.

Освен режисьор Том Хупър е и сценарист на Котките дружно с Лий Хол (Боен кон, Довереникът на кралицата). Продуценти са Тим Беван, Ерик Фелнър, Том Хупър и Дебра Хейуърд, а изпълнителни продуценти на кино лентата са Андрю Лойд Уебър, Анджела Морисън и Джо Бърн.

Дали шоуто ще продължи? И какво в действителност се случва под светлината на прожекторите? Станете очевидци на най-грандиозния театър на годината, който се случва на киносцените у нас от 27 декември!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР