Котката Сиси излезнала и повече не се прибрала.Семейство от София

...
Котката Сиси излезнала и повече не се прибрала.Семейство от София
Коментари Харесай

Семейство изгубиха третото си дете! Няма и следа от котката Сиси СНИМКИ

Котката Сиси излезнала и повече не се прибрала.

Семейство от София скърби за изгубен домакински любим. С молба за помощ в обществената мрежа Facebook се обръща Михаела Димитрова, която споделя, че в петък вечерта котката им е изчезнала от у дома. Семейството живеят на ул. " Венера " 4 в столичен квартал.

Котенцето им обича да се разхожда по покрива, тъй като има цялостен достъп до него. Семейството населяват мансарда и всичко е безусловно на покрива, няма никакъв метод да спрат котето да се разхожда. Сиси, както се споделя домашният любим, си прави разходки и се прибира, само че не и този път.

" Късно вечерта мъжът ми я видя на едно дърво до прозорците на стълбището, само че тя се скрила бързо и в тъмното повече не я видяхме. До този миг не проумяваме по какъв начин е стигнала там ", написа дамата.

Михаела споделя още, че имат котето от пет години и то в никакъв случай не е бягало от вкъщи си. 

" Цяла заран обикалям двора, който сега е покрит от строителни материали, заради ремонтни действия, само че няма и диря от нея. Успях да обиколя двора и на прилежащата къща, само че и там я няма ", прибавя още тя.

Собственичката на животното приканва живущите в региона на квартал " Гео Милев " да се оглеждат за котето. Сиси е дребна на размери, а специфичен белег й е, че върхът на опашката й е пречупен.

" Ще сме признателни на всеки, който ни спомага да открием нашето богатство, тъй като тя е в действителност е най-хубавото създание и ние я обичаме като дете. Децата ми са съкрушени, за нас с мъжа ми е все едно сме изгубили трето си дете. Сигурна съм, че в този момент е уплашена доста и може би се е скрила някъде в близост. Молим се нищо неприятно да не й се е случило и да се прибере вкъщи жива и здрава!

Оставям и моя телефон за връзка при положение, че я срещнете - 0896002093. ", гласи апелът на Димитрова.

Жената показа и фотоси на котката - вижте ги тук:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР