Костюмите на принцеси и на Батман, както и маските на

...
Костюмите на принцеси и на Батман, както и маските на
Коментари Харесай

Призракът на коронавируса е надвиснал над Хелоуин

Костюмите на принцеси и на Батман, както и маските на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския тази година ще останат в дрешника. Санитарните управляващи приканиха американците да се откажат от обичайното празнуване на Хелоуин и да си останат вкъщи, с цел да избягнат надвисналия фантом на ковид, заяви Агенция Франс Прес.

Американските деца обичат да обикалят костюмирани от врата на врата вечерта на 31 октомври. Този път обаче пандемията от COVID-19 ще ги лиши от това развлечение, предава Българска телеграфна агенция.

"Много обичайни действия за Хелоуин могат да са мощно рискови за разпространяване на вируса " - подчертаха в официално съобщение от Центровете за надзор и профилактика на болесттите.

Санитарните управляващи предлагат на родителите да не провеждат костюмирани празненства на закрито и да забранят на децата си да обикалят съседите.

Дълбането на тикви с децата в фамилията остава безвредно. Може да се провеждат и виртуални състезания за костюми.

Ако въпреки всичко се постанова децата да обикалят за бонбони, те би трябвало да се движат еднопосочно и да съблюдават физическа отдалеченост, с цел да бъде понижен рискът до "среден ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР