Костинброд постигна втора поредна победа, след като в отложен кръг

...
Костинброд постигна втора поредна победа, след като в отложен кръг
Коментари Харесай

Костинброд подчини дубъла на ЦСКА - София за втори път през сезона

Костинброд реализира втора поредна победа, откакто в отсрочен кръг надви с 2:1 над дублиращия тим на ЦСКА - София. Точни за костинбродчани бяха Борислав Будинов в 50-ата и Теодор Милошев в 73-ата минута.

Двубоят стартира с напън на домакините, които бяха по-настоятелни в търсенето на попадение, само че до такова по този начин и не успяваха да доближат. В 32-рата минута Даниел Васев с изстрел от разстояние опита шанса си, само че топката мина на сантиметри от вратата. 

Малко по-късно Борислав Будинов също бе покрай попадението, още веднъж след изстрел от отдалеченост, само че вратарят на " алените " се намеси и мазета в корнер. 

Две минути преди края на първата част гостите пропуснаха да открият резултата. След центриране отдясно и удар с глава на техен играч, вратарят Галев с отличен инстикт предотврати гол в своята врата.

Второто полувреме стартира още веднъж с напън на костинбродчани, които настойчиво търсеха попадението. До него се стигна, откакто в 50-ата минута капитанът Стефан Методиев нахлу в наказателното поле и бе съборен от футболист в бяло и реферът Волен Чинков уточни бялата точка. Зад топката застана Борислав Будинов, само че изстрелът му бе отразен от стража на " алените ", само че при добавката Будинов бе непогрешим. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Гостите се втурнаха в равнене на резултата и бяха близо в 60-ата минута, само че още веднъж Галев заключи вратата си. Така се стигна до 73-ата минута, когато още веднъж след рейд на Методиев, той нахлу в наказателното поле и върна към непокрития Теодор Милошев, който не остави шансове на вратаря на дубъла на столичния тим 

ЦСКА - София II отговори в 80-ата минута, когато техен футболист проби отляво и откри в наказателното поле непокрит съотборник, който не остави шансове на Галев. До края на срещата нямаше рискове пред двете порти и по този начин възпитаниците на старши треньора Христо Коилов се поздравиха с триумфа.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР