Костинброд. Община Костинброд е пример за привличане на инвестиции. За

...
Костинброд. Община Костинброд е пример за привличане на инвестиции. За
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Ковачев: Община Костинброд е пример за привличане на преки инвестиции

Костинброд. Община Костинброд е образец за привличане на вложения. За последните години директните вложения в региона са на стойност 200 млн. лв., като 35 млн. лева от тях са привлечени по европейски планове. Това съобщи претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев при визитата си в община Костинброд, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Той беседва с кмета на града Трайко Младенов и неговия екип по тематики, свързани с бъдещето на Европа и Европейския съюз. От своя страна кметът Младенов осведоми за десетките планове, които са изпълнени или следва да бъдат приключени. Това са актуализирани детски градини, учебни заведения, централният градски площад, достъпът до безвъзмезден интернет на обществени места, както и ремонт на част от уличната мрежа.
На срещата участваха още регионалният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, националният представител от ГЕРБ Васил Цветков, зам. регионалният шеф на Софийска област Николай Николов, както и общинският началник на ГЕРБ-Костинброд Борислав Борисов.
Вторият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за европейските избори посети и една от огромните компании в община Костинброд, профилирана в производството на санитарни артикули. Андрей Ковачев беседва с работещите от другите индустриални цехове и се срещна от близко с индустриалния развой.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР