Костадин Крантев е новият управляващ директор на рекламната агенция New

...
Костадин Крантев е новият управляващ директор на рекламната агенция New
Коментари Харесай

New Moment New Ideas продължава обновяването си с нов управляващ директор

Костадин Крантев е новият ръководещ шеф на рекламната организация New Moment New Ideas, оповестиха от компанията.

" Новата позиция на Костадин е разумно разследване от желанието ни да променим лицето на организацията и да получим нов заряд за нови и изобретателни акции, които са запазената марка на New Moment New Ideas от самото ѝ основаване досега ", разяснява притежателят на рекламната група Жарко Сакан.

Крантев има висше обучение по " Журналистика " от Софийския университет, последвано от над 15-годишен опит в региона на медиите и връзките. Присъединява се към екипа на New Moment през май 2011 като част от ПР отдела, след няколко години го оглавява, а от януари 2020 година ще управлява целия български офис на една от най-признатите рекламни организации на Балканите.

" Един от целите пред групата е положителното съдействие сред обособените офиси. Имаме над 250 чиновници с разнообразни профили и страхотни умения в съвсем всички страни на Балканите. Искаме да ги интегрираме все по-лесно в разнообразни планове в полза на по-доброто обслужване на нашите клиенти и точно това ще е моят фокус ", разяснява Ненад Лозович, който ще продължи да бъде шеф на българския офис.

Новото предопределение е част от процеса по преструктуриране и възобновяване, който организацията стартира през предходната година в отговор на провокациите на рекламния пазар у нас. Част от отделите в екипа претърпяха промени, а медийното звено, което до предходната година бе настрана юридическо лице, към този момент е част от структурата на New Moment. Резултатите от смяната към този момент стартират да личат, защото в границите на последните два месеца организацията завоюва два нови клиента, единият от които е водачът на пазара на бързооборотните артикули OLYMPUS, а от началото на 2020 агеницията стартира упорит план дружно с дългогодишните си сътрудници от Обединена българска банка.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР