Костадин Костадинов от маргиналната партия Възраждане, която се е поставила

...
Костадин Костадинов от маргиналната партия Възраждане, която се е поставила
Коментари Харесай

Възрожденецът Костадинов плаши ВМРО със закриване, а лидерите й да копаят канала Русе- Варна

Костадин Костадинов от маргиналната партия „ Възраждане ”, която се е сложила в услуга на Кремъл и Путин насочи от фейсбук тежки закани към някогашните си съпартийци от Вътрешна македонска революционна организация. Повод за реакцията му стана концепцията на партията на Красимир Каракачанов да инициира закон, който да се бори с подправените вести.

„ Аз пък от своя страна им давам обещание, че когато Възраждане стартира да ръководи, ще има Закон за битка с подправените патриоти. МВРО(Костадинов загатва с разместените букви за връзките на водача на партията с Министерство на вътрешните работи и Държавна сигурност, б.р.) ще е първата партийка, която ще разпуснем по силата на този закон, а водачите и ще бъдат пратени да копаят плавателния канал Варна-Русе ”.

Припомняме, че Костадинов преди години беше заместител на Каракачанов във Вътрешна македонска революционна организация, само че по-късно напусна групировката, тъй като го измамили за лидерския пост.

Заканите пък към политици, държавници, публицисти и общественици са непокътнат жанр на бития от Веселин Марешки варненски „ родолюбец ”./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР