Костадин Костадинов, общински съветник във Варна и лидер на партия

...
Костадин Костадинов, общински съветник във Варна и лидер на партия
Коментари Харесай

Костадин Костадинов : Прокурор Миков е убит, никога не би се самоубил

Костадин Костадинов, общински консултант във Варна и водач на партия ”Възраждане ” Костадин Костадинов взриви Facebook с мение за открития мъртъв прокурор Васил Миков.
Много меко ще бъде в случай че кажа, че съм шокиран!!! Познавах Васил Миков и мога да заявя напълно отговорно, че той в никакъв случай не би протегнал ръка на себе си. Миков обаче беше изцяло осведомен с всички закононарушения, вършени от ръководещата незаконна формация ГЕРБ-ВМРО. Ето за какво съм сигурен, че е погубен. Мога единствено да допускам за какво, само че въпреки всичко има едно нещо, което излиза на напред във времето - изборът на нов основен прокурор? Ами в случай че Миков е знаел нещо за единствения претендент и е решил да го каже?, написа той.

Вчера Радев приказва в Народното събрание непосредствено за това, че скоро може улицата да вземе нещата в свои ръце и да изрине ръководещото незаконно статукво. Е, извънредно време е, и няма да спирам да работя за това! Иначе ръководещите нарушители ще не престават да ни избиват един по един, добавя Костадинов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР