Костадин Холянов бе добър човек, любящ баща и дядо, пишат

...
Костадин Холянов бе добър човек, любящ баща и дядо, пишат
Коментари Харесай

Внезапно почина кметът на Община Ракитово

Костадин Холянов бе добър човек, любящ татко и дядо, пишат сътрудниците му

"Днес вечно ни напусна кметът на Община Ракитово господин Костадин Холянов! Поклон пред паметта му! Отиде си един добър човек, любящ татко и дядо! "

Това оповестяват от пресцентъра на родопската община.

Заради неочакваната кончина на господин Костадин Холянов, а и във връзка със заповед на регионалния шеф на Пазарджик Иван Васев за усложнената епидемиологична конюнктура, се анулира тържеството по случай Бабинден и Деня на родилната помощ в Костандово-утре, 21 януари 2022 година

Костадин Щерев Холянов е роден през 1949 година в гр. Ракитово. Започва трудовата си активност през 1975 година като шеф склад в ОКС Велинград. През 1976 година е назначен като уредник употреба в ДАП „ Товарни превози” клон Велинград. От 1977 година е преназначен в шеф Автобаза Ракитово и управлява активността до 1989 година, когато автостопанството в Ракитово става независимо и той е назначен като шеф САС – Ракитово. До 1991 година Костадин Холянов сполучливо ръководи и провежда работата в автостопанството. След прекратяване активността на САС Ракитово, той стартира личен бизнес като едноличен търговец. От 1992 година до сегашния миг той е основал огромна база в региона на дървопреработването и е постигнал огромен триумф в бизнеса с произвеждане на всевъзможни произведения от дървен материал. През 2007 година уголемява активността като пуска в употреба хотелски комплекс в м. Цигов чарк. Години наред неговите компании са водещи в региона на дървопреработващата индустрия и туристическите услуги в нашата община. През миналия мандат е общински консултант в Общински съвет – Ракитово. Костадин Холянов е човек с богат управнически опит. Притежава доста положителни организаторски качества, съдбоносен и борбен темперамент. Той постоянно показва намерено своята гражданска позиция и е подготвен да отбрани ползите на съгражданите си.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР