Костадин Дончев е работникът на ВМЗ-Сопот, който е починал при

...
Костадин Дончев е работникът на ВМЗ-Сопот, който е починал при
Коментари Харесай

ШОКИРАЩО: Ето от какво е починал младият мъж във ВМЗ-Сопот

Костадин Дончев е служащият на ВМЗ-Сопот, който е умрял при случай по време на работа. Инцидентът е станал към 6.30 ч. тази заран в 241 завод на завода в Сопот, оповестява " Трафик нюз ".

Трагичното събитие настъпило, когато по своя самодейност и в жестоко нарушаване на разпоредбите за безвреден труд Костадин се качва на телфер /съоръжение с нараснала опасност/, с цел да забърше конденза от изпаренията на ваните, без да спре тока. Това стана ясно от изказване на изпълнителния шеф на сдружението Иван Иванов.

Дончев е работил като „ галванизатор цианови вани “ в 241 завод. Работи във ВМЗ от 3 май, т.г. и по думите на директния му шеф е бил извънредно добър служащ, бързо навлязъл в спецификата на работата.

" Преминал е първичен инструктаж, и оттова нататък всеки ден – всекидневен инструктаж, в това число и тази заран. За страдание, обаче това му дейности, още веднъж ще повторя – осъществено, без да е оторизиран и в жестоко нарушаване на разпоредбите за сигурност, води до съдбовния случай. ", заяви шефът на сдружението, който изрази дълбоки съболезнования от името на сътрудниците, служащите и управлението на ВМЗ.

" Жалко за момчето. Голяма покруса за родителите ", разяснява и кметът на Сопот Деян Дойнов.

Дончев не е фамилен, само че имал другарка.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР