Костадин Димитров от ГЕРБ с 33,7% и Ивайло Старибратов от

...
Костадин Димитров от ГЕРБ с 33,7% и Ивайло Старибратов от
Коментари Харесай

Костадин Димитров от ГЕРБ и Ивайло Старибратов от ПП/ДБ са на балотаж в Пловдив

Костадин Димитров от ГЕРБ с 33,7% и Ивайло Старибратов от ПП/ДБ с 22.2% отиват на балотаж на изборите за кмет на Пловдив. Данните са от екзит пол на организация " Тренд ".

След тях се подреждат Славчо Атанасов от " Съединени за Пловдив " с 15,8%, Ангел Георгиев от " Възраждане " със 7,2%, Костадин Палазов от Българска социалистическа партия с 5,9% и Красимир Асенов от Движение за права и свободи с 1,7.

Във вота за общински съветници води партия ГЕРБ с 31,4, следвана от ПП/ДБ с 21,9% , " Съединени за Пловдив " с 13,6%, " Възраждане " с 8,4%, Българска социалистическа партия с 6,4% и Движение за права и свободи с 1,3. В рубрика " други в екзит пола попадат 16,9%, а 1,6% от гласувалите не поддържат никого.

Според екзит пола на " Галъп интернейшънъл " Костадин Димитров е с 32,1% поддръжка, а Ивайло Старибратов 22,4%. Следват ги Славчо Атанасов с 15,6%, Ангел Георгиев със 7,5% и Костадин Палазов с 6,%.

ГЕРБ водят с 29,8% вота за общински съветници, ПП/ДБ имат 22,1%, " Съединени за Пловдив " - 13,9%, " Възраждане " - 8,8%, Българска социалистическа партия - 6,7%. За други претенденти за дали своят вот 18,7% от гласоподавателите. И съгласно " Галъп " 1,6% не поддържат никого.

Костадин Димитров благодари пред БиТиВи той на всички, които са излезли да гласоподават. Ниската изборна интензивност изискуем на хубавото време и дългата почивка, посочи той. Битката за Пловдив била забавна, по думите му. Той счита да убеди хората с делата си. Излезте и гласувайте, прикани той съгражданите си.

Ивайло Старибатов също счита, че ниската интензивност в града е поради ваканцията. Хората би трябвало да оценят какво ги чака в идващите 4 години. Той има вяра, че смяната може да се случи с него.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР